Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Loose Change ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΑΙΡ

Posted by olympia spyr στο Σεπτεμβρίου 14, 2014
Απο την Σοφια
Δείτε αυτό.
Αξίζει να γίνει viral!
Μακάρι να ήταν υποτιτλισμένο, παρ’ όλα αυτά είναι πολύ κατανοητό.
Είναι τόσο καταπληκτική η δουλειά που έχει γίνει που πραγματικά δεν υπάρχει!!!!
Τίτλος Loose Change.
Πρόκειται για εμβληματικό ντοκυμαντέρ!

Ο τύπος μεταξύ άλλων, κάνει σύγκριση του “αεροπλάνου με τους επιβάτες” που χτύπησε το Πεντάγωνο με το αεροπλάνο της “‘Ηλιος” που χτύπησε το Γραμματικό για να δείξει τι μένει και τι εικόνα υπάρχει στο πεδίο όταν ένα αεροπλάνο πέφτει με ταχύτητα κάπου.

Δίνει πάρα πολλές συνεντεύξεις από πυροσβέστες αλλά και αυτόπτες μάρτυρες που λένε ότι άκουγαν εκρήξεις σαν αυτές που ακούγονται όταν γίνονται κατεδαφίσεις.
Οι πύργοι έπεσαν με ταχύτητα ελεύθερης πτώσεως.
Κάνει γνωστό ότι μεγαλοστέλεχος της εταρείας ασφάλειας των κτιρίων ήταν ο αδελφός του προέδρου Μπους, Μάρβιν Μπους…. χα…χα….χα…. τι να λέμε…
Συγκρίνει με άλλες περιπτώσεις πυρκαϊάς σε τέτοιου είδους κτίρια, που έκαιγαν για πολλές ώρες αλλά ποτέ δεν προκάλεσαν την πτώση τους
Δείχνει το αεροπλάνο που έπεσε σε αγρους στην Λίσσα της Νιγηρίας και το συγκρίνει με την πτήση 93 που δήθεν έπεσε γιατί μαλλιοτραβήχτηκαν οι επιβάτες με τους αεροπειρατές… Η πτήση 93 κατέληξε στο αεροδρόμιο J.Ηopckins το οποίο εκκενώθηκε τόσο γρήγορα που δεν επέτρεψαν καν στον κόσμο να πάρει τα αυτοκίνητά του και τους ανάγκασαν να φύγουν με τα πόδια περπατωντας ολόκληρα χιλιόμετρα!!!!!!
Κατέβασαν την πτήση εκεί, έβγαλαν τον κόσμο και μετά πέταξαν το αεροπλάνο σαν ένα κομμάτι σίδερο, εκεί που το πέταξαν!
Σε συνεντεύξεις οι ειδήμονες είπαν ότι δεν υπήρχε σταγόνα αίματος, ούτε πτώματα.
Δείτε το και στείλτε το στους φίλους και τους γνωστούς σας, σαν αφιέρωμα στην Αλήθεια.
Ανεβάστε το και στα προσωπικά σας fb για να το δουν κι άλλοι. Η Αλήθεια πρέπει να γίνει κοινό κτήμα. Όχι άλλα μυστικά. Όχι άλλα ψέμματα Όχι άλλο σκοτάδι. Έχουμε ανάγκη από ΦΩΣ!

ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου