Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Άν και 3 χρονών έσωσε τον πατέρα της από αιμορραγία

Last updated on
Captuuyitre
Δ.Πορφύρης/Π.Στφαυλά, Βρυξέλλες για το pentapostagma.gr
Σε ηλικία μόνο τριών χρονών,η Elisha  έσωσε τον πατέρα της. Ήταν μαζί  του σε ένα δάσος όπου είχαν πάει για να κόψουν ξύλα, όταν ο πατέρας της έκοψε το χέρι του δίπλα στην αρτηρία με το πριόνι και  αιμορραγούσε.
Η Elisha διατήρησε την ψυχραιμία της και έκανε αυτό που είχε μάθει από την μητέρα της αν βρεθεί σε ανάγκη, δηλαδή να τηλεφωνήσει στο 9-1-1. Η μικρή βρήκε το κινητό και στη συνέχεια κατάφερε να πληκτρολογήσει έναν -έναν τους αριθμούς.
 ”Πάτησα το κουμπί και, στη συνέχεια, χτύπησα το 9 και το 1 και μετά πάλι το 1. Έβαλα τότε το τηλέφωνο κοντά στο κεφάλι του μπαμπά και μίλησε στην αστυνομία. Μετά  άρχισα να κλαίω “, διηγήθηκε το κοριτσάκι.
Captugggre
«Δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς για να διδάξεις στα παιδιά σου πώς να καλούν σε βοήθεια εάν το έχουν ανάγκη”,δήλωσε από την πλευρά της η μαμά της Elisha. ”Χάρη σε αυτήν ,ο Shaun είναι ζωντανός και η οικογένειά μας παραμένει άθικτη».
Ο πατέρας της δήλωσε στα μέσα ότι θυμόταν την μιρκή κόρη του να φωνάζει: “δεν θέλω να χάσω τον μπαμπά μου, δεν θέλω να χάσω την οικογένειά μου”. Πρόσθεσε ότι εκείνη τη στιγμή η κόρη του είχε συνείδηση ότι τον βοηθούσε.
Capturqvave
  ΠΗΓΗ: ΚΛΙΚ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου