Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

H ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ:ΓΥΜΝΟΙ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ(βίντεο,ρεπορτάζ)

Ούτε Φύλλο Συκής , ούτε ίχνος ντροπής, παριστάνοντας τους Πρωτόπλαστους 
Ανάγνωση της Βίβλου εντός του ναού
Ανάγνωση της Βίβλου εντός του ναού
Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά, Βρυξέλλες για pentapostagma.gr
Ούτε Φύλλο Συκής , ούτε ίχνος ντροπής, παριστάνοντας τους Πρωτόπλαστους Σε μιά ώρα δρόμο νότια του Richmond, στο Southampton υπάρχει μια μικρή ενορία που δεν νοιάζετα για τα “υλικά αγαθά”. Εκτελούν τα θρησκευτικά και λατρευτικά τους καθήκοντα όπως όταν ήρθαν στον κόσμο, δηλαδή γυμνοί.


Ακόμα και τον Φεβρουάριο που οι θερμοκρασίες πέφτουν στο 20 υπό το μηδέν κάποιοι ενορίτες παραμένουν εντελώς γυμνοί, κάποιοι ημίγυμνοι και κάποιοι ντυμένοι.
Γυμνή ενορίτισσα από τη μέση και κάτω εντός του ναού
Γυμνή ενορίτισσα από τη μέση και κάτω εντός του ναού
Oι ενορίτες  της Εκκλησίας  White Tail  (Λευκή Ουρά) στο  Southampton της Virginia  είναι ημίγυμνοι ή εντελώς γυμνοί κατά τo κήρηγμα του θεόγυμνου πάστορα  Allen Parker σε μια προσπάθειά τους να παρουσιάσουν   τις ψυχές τους γυμνές  στο Χριστό.Οι πιστοί σ΄αυτήν την ενορία απαλλάσονται πρωτίστως από τα ρούχα τους όταν πρόκειται  να προσευχηθούν.
ο γυμνός πάστορας
ο γυμνός πάστορας

O πάστορας μ΄ένθεο ζήλο κηρύττει ολόγυμνος ενώ οι πιστοί, άλλοι είναι μ΄ανοιχτά μπουρνούζια, άλλοι άνευ αμφίεσης, άντρες και γυναίκες σε μια ελευθεριακή προσέγγιση του θείου. Υπάρχουν και αυτοί που τηρούν τα προσχήματα για τον πλουραλισμό και τον εξορθολογισμό της κατάστασης και είναι ενδεδυμένοι χωρίς να δείχνουν να ενοχλούνται από την όλη ατμόσφαιρα. Ως και η γεννετήσια φύση τους εκτεθειμένη σε κοινή θέα εντός ναού.
Τα οπίσθια του πάστορα εντός του ναού
Τα οπίσθια του πάστορα εντός του ναού
Ο πάστορας εκμυστηρεύεται ότι ο θρησκευτικός γυμνισμός τον βοηθάει να ξεγυμνώνει τις ψυχές των πιστών και να επιτελεί πιο αποτελεσματικά το ποιμαντορικό του έργο.”Όσο πιο γυμνοί τόσο και πιο γυμνές οι ψυχές μας ενώπιον του Κυρίου”, είναι το σλόγκαν του. «Θεωρώ ότι αυτό είναι ένα δώρο και ένα προνόμιο που μας έδωσε ο Θεός “, ισχυρίζεται ο πάστορας  Parker .
Αλλά ο Πάστορας έχει και εφεδρική επιχειρηματολογία:
“Σε κάποιες από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής του ο Χριστός ήταν γυμνός  ” δήλωσε ο  Parker στο ABC . ” Όταν γεννήθηκε ήταν γυμνός, όταν σταυρώθηκεμ όταν βαπτίστηκεμ όταν άφησε τα ρούχα του και τα σουδάρια στο τάφο ήταν γυμνός .Αν ο Θεός μας έκανε έτσι πώς μπορεί να αυτό να είναι κάτι κακό; ” αναρωτιέται.
Το νιόπαντρο ζευγάρι Katie και Robert
Το νιόπαντρο ζευγάρι Katie και Robert
Κάθε Κυριακή στις πρώτες σειρές του ναού του White Tail θα συναντήσετε την Katie και τον Robert Church. Η Katie δεν ήταν γυμνίστρια όταν πρωτογνωρίστηκε με τον  Robert αλλά τελικά δεν ερωτεύθηκε μόνο τον Robert αλλά και το θρησκευτικό αυτόν τόπο λατρείας. Παντρεύτηκαν στο White Tail Chapel και δηλώνουν ότι η αυτή η εκκλησία έδωσε ένα νόημα στην χριστιανική τους κοινότητα, έξω από τα προσχήματα των παραδοσιακών εκκλησιών.
“Με το που παντρευτήκαμε και ήρθαμε εδώ όλος ο τόπος έγινε η οικογένειά μας”,λέει η Katie Church.”Αισθάνομαι ότι σε όποιον και αν απευθυνθώ σε αυτήν την εκκλησία, εδώ θα βρω κάποιον να με βοηθήσει”. “Οι άνθρωποι εδώ γίνονται όλο και πιο ανοικτοί στο βαθμό που ακούνε το λόγο του Θεού και μιλάνε για το λόγο του Θεού”, συμπληρώνει ο σύζυγός της Robert. ”Εδώ ο κόσμος έρχεται για να βρεί μια εσωτερική ειρήνη και ο Πάστορας Parker πιστεύει ότι αυτό ξεκινάει με την αποδοχή του εαυτού μας όπως είναι. Πλανάται όποιος θεωρεί ότι εδώ ερχόμαστε για περιπτύξεις”.
“Εδώ δεν υπάρχει το συναίσθημα ότι πρέπει να είσαι ανώτερος από τον άλλο στη φυσική κατάσταση. Όλοι είμαστε άνθρωποι και θα έχουμε και ουλές ή τέλος πάντων έχει ό,τι έχει ο καθένας….πρέπει να μάθουμε να το αγαπάμε και να το αποδεχόμαστε”,εξηγεί ο Πάστορας. Κατά τη γυμνιστική προσευχή στο Χριστό οι πιστοί έχουν ανά χείρας τη Βίβλο και όπως χαρακτηριστικά διαφαίνεται και από το βίντεο που ακολουθεί, ανοιγμένη σε περικοπή από τις Πράξεις των Αποστόλων για τις πόλεις Λύστρα και  Δέρβη .
Περισσότερα από 10000 άτομα επισκέφθηκαν την χριστιανική γυμνιστική εκκλησία τον τελευταίο μόνο χρόνο.Στις ΗΠΑ δρουν πάνω από 1200 αναγνωρισμένες “εκκλησίες” και θρησκεύματα, μεταξυ των οποίων και     η Γυμνιστική Εκκλησία του Χριστού.

πηγές:NewYork DailyNews/CNN/ABC/WWBT

Δείτε το βίντεο : 

ΠΗΓΗ: ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ

1 σχόλιο:

  1. Οι Οικουμενιστές προσπαθούν να μας πείσουν ότι οι αιρετικοί, όπως και οι Προτεστάντες, κακώς λέγονται «αιρετικοί» γιατί ανήκουν και αυτοί στην «διηρημένη» (κατά Σαββάτον ευαγγέλιον) Εκκλησία ως ένας «κλάδος» αυτής. Μάλλον είμαστε για ψυχίατρο όπως είπε και ο Σεβ. Δημητριάδος. Γιατί μόνο αν πάρουμε ψυχοφάρμακα υπάρχει μια αμυδρά πιθανότητα να πιστέψουμε ότι πλανεμένοι σαν αυτούς της ανάρτησης ανήκουν στην Εκκλησία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή