Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΠΕΡΙ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ... ΜΠΟΜΠΙΡΑ !!!

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ: 5χρονος αποφάσισε να ξυρίσει το κεφάλι του για να συμπαρασταθεί στον ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗ κολλητό του!!! (PHOTOS)

24 Ιανουαρίου 2014
ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ: 5χρονος αποφάσισε να ξυρίσει το κεφάλι του για να συμπαρασταθεί στον ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗ κολλητό του!!! (PHOTOS)
Είναι μόλις 5 ετών και έχουν καταφέρει με τις πράξεις τους να προκαλέσουν ρίγη συγκίνησης παγκοσμίως. Ο λόγος για δύο πιστούς φίλους τον Zac Gossage και τον Vincent Butterfield. Ο Zac παλεύει με τη λευχαιμία και ο Vincent στέκεται με κάθε τρόπο δίπλα στον καλύτερό του φίλο. Απόδειξη; Ξύρισε το κεφάλι του για να συμπαρασταθεί στο Zac.
Ο εφιάλτης του Zac ξεκίνησε τον περασμένο Ιούνιο όταν οι γιατροί διέγνωσαν λεμφοβλαστική λευχαιμία. Οταν ο 5χρονος έχασε τα μαλλιά του εξαιτίας της χημειοθεραπείας, ο φίλος του Vincent αποφάσισε να ξυρίσει εντελώς το κεφάλι του για να δείξει στο φίλο του πόσο συμπάσχει.
Και παρ' ότι ο Zac συνεχίζει τις θεραπείες, εξακολουθεί να πηγαίνει ανελλιπώς στο σχολείο του στο Μισούρι. Και το βασικό του κίνητρο για αυτό είναι γιατί εκεί βλέπει τον Vincent.
Όταν ο Vincent ρωτήθηκε από το KSDK γιατί αποφάσισε να ξυρίσει το κεφάλι του, σύμφωνα με το iefimerida, απάντησε: «Για να νιώθει ο Zac ότι δεν είναι ο μόνος χωρίς μαλλιά στο σχολείο».
Ωστόσο, η έμπρακτη ένδειξη αγάπης του δεν σταμάτησε εκεί. Οπως αναφέρει η New York Daily News ο 5χρονος έφτιαξε 20 κασκόλ και τα πούλησε και μάζεψε 200 δολάρια για το Zac, επειδή έμαθε πόσο ακριβές είναι οι χημειοθεραπείες.

ΠΗΓΗ:http://www.athensmagazine.gr/portal/bestofathens/articles/76601

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου