Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ: Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;


Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ 
ΑΚΟΜΑ ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ “ΝΑΙ, ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ”!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ. Η ΟΜΙΛΙΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΑΒΑΚΗΣ (Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας): …Για μας, δυστυχώς, η εκτίμηση αυτής της απειλής δεν μπορεί να είναι όπως συμβαίνει σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, δηλαδή μία εκτίμηση στο επίπεδο του ΝΑΤΟ και της κοινής πολιτικής ασφάλειας και άμυνας, διότι πέραν αυτών των εκτιμήσεων, η χώρα μας έχει –δυστυχώς- ένα έντονο περιφερειακό πρόβλημα. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι υπάρχει ενεργός απειλή διατυπωμένη από τη γείτονα και δεν υπάρχει, επίσης, καμία αμφιβολία ότι υπάρχει υπερσυγκέντρωση στρατιωτικών δυνάμεων και στον Έβρο και στα μικρασιατικά παράλια, αλλά και σημαντική αύξηση των στρατιωτικών δαπανών της Τουρκίας.

Επίσης, ουδείς αμφισβητεί ότι υπάρχει καθημερινή πρακτική, αεροπορική και ναυτική, όσον αφορά παραβιάσεις, επεμβάσεις σε περιπτώσεις έρευνας και διάσωσης από τη γείτονα, κάτι που σημαίνει ότι η χώρα μας πρέπει ανά πάσα στιγμή να έχει τα αντίστοιχα και ανάλογα δεδομένα, προκειμένου να μη βρεθεί ελλείπουσα προς αυτήν την πραγματικότητα. Τούτη την πραγματικότητα, λοιπόν, διαχειριζόμαστε σε όλα τα επίπεδα του αμυντικού σχεδιασμού και της νέας δομής, σταθμίζοντας την ορθή εκτίμηση της πραγματικής απειλής και την εθνική στρατηγική της χώρας.

Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, εύκολα γιατί θεωρείται αυτονόητη η μελετημένη και προσεκτική προετοιμασία των Ενόπλων μας Δυνάμεων.

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΔΗΛΩΝΕ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ.


ΕΔΩ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου