Παρασκευή, 17 Μαΐου 2013

ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ... ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΙ΄ ΕΤΣΙ !!!

Σοκ Στη Ρωσία: Τον Βασάνισαν Μέχρι Θανάτου Επειδή Ήταν Ομοφυλόφιλος!Μόνο ως τερατώδες έγκλημα μπορεί να χαρακτηριστεί η ομοφοβική επίθεση στη Ρωσία εις βάρος ενός 23χρονου, την Κυριακή. Όχι μόνο τον χτύπησαν, αλλά τον βίασαν με μπουκάλια μπύρας και του «άνοιξαν» το κεφάλι με μια πέτρα!

Η πόλη του Βόλγκογκραντ είναι συγκλονισμένη από το πρωτοφανές για την περιοχή περιστατικό, ενώ οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως σοκάρουν…
Ο νεαρός αποφάσισε να πει στους φίλους του πως είναι ομοφυλόφιλος, την ώρα που διασκέδαζαν σε μπαρ. Όμως δεν περίμενε πως θα αντιδρούσαν με τέτοιο τρόπο…

Τελικά δεν μπόρεσαν να αποδεχθούν την διαφορετικότητά του και αφού τον χτύπησαν, τον βίασαν με μπουκάλια μπύρας, προσπάθησαν να τον κάψουν ζωντανό και του διέλυσαν το κεφάλι με μία πέτρα.

Όπως είναι φυσικό οι αντιδράσεις οργανώσεων που υπερασπίζονται τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων είναι οργισμένες, την ώρα που ο Βλαντιμίρ Πούτιν μιλά για τη σημασία των αξιών και τις «πολιτιστικές παραδόσεις και τα ηθικά πρότυπα».

Ο ακτιβιστής Νικολάι Αλεξέγιεφ δήλωσε πως «το τερατώδες έγκλημα του Βόλγκογραντ, αποδεικνύει ότι η πολιτική της ομοφοβίας που έχει προωθήσει η κυβέρνηση έχει συνέπειες», προσθέτοντας ότι η κατάσταση με τις ρατσιστικές επιθέσεις στη Ρωσία έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.
onlycy.com
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου