Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Βίντεο - σοκ: Διερχόμενοι οδηγοί αγνοούν την έκκληση ενός άνδρα για βοήθεια [βίντεο]


Απεγνωσμένη έκκληση για βοήθεια προς τους διερχόμενους αυτοκινητιστές έκανε ένας άνδρας, του οποίου η γυναίκα και η μόλις 8 μηνών κόρη του κείτονταν νεκρές στην άσφαλτο...

μετά από τροχαίο ατύχημα στην πόλη Τζαϊπούρ της Ινδίας, χωρίς, ωστόσο, καμία ανταπόκριση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνδρας, ονόματι Καναϊγιαλάλ Ραϊχέρ, οδηγούσε την Κυριακή τη μοτοσικλέτα του σε μια σήραγγα, έχοντας συνεπιβάτες την γυναίκα και τα δύο τους παιδιά, όταν τους χτύπησε ξαφνικά ένα φορτηγό. Η άτυχη γυναίκα και το βρέφος άφησαν την τελευταία τους πνοή στο σημείο, ενώ, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο οδηγός του φορτηγού απομακρύνθηκε επιταχύνοντας από τη σκηνή του δυστυχήματος.

Το πιο σοκαριστικό απ' όλα, ωστόσο, είναι ένα βίντεο, το οποίο κυκλοφόρησε στη δημοσιότητα, και δείχνει τον Ραϊχέρ και τον μικρό γιο του, εμφανώς ταραγμένους, να προσπαθούν να προσελκύσουν την προσοχή των διερχομένων οδηγών για να ζητήσουν βοήθεια, ωστόσο τα οχήματα τους προσπερνούν.

Όσον αφορά στο χρονικό διάστημα που έπρεπε να περιμένουν τα θύματα για βοήθεια, υπάρχουν αντικρουόμενες αναφορές. Για παράδειγμα, η ινδική ιστοσελίδα NDTV.com αναφέρει ότι ένας ποδηλάτης σταμάτησε μετά από 20 λεπτά για να προσφέρει βοήθεια στον Ραϊχέρ και την οικογένειά του, ενώ μία άλλη πηγή αναφέρει ότι δεν τους προσφέρθηκε καμία βοήθεια απολύτως για μία ώρα.

Σύμφωνα, ωστόσο, με δημοσίευμα της εφημερίδας "India's First Post ", η ζωή του 8 μηνών βρέφους θα μπορούσε να είχε σωθεί, αν είχε λάβει εγκαίρως ιατρική βοήθεια.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου