Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

«Ειρήνη Τραπεζιτών!»

Τώρα πια έχουμε: «Ειρήνη Τραπεζιτών!»


του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου  
Ότι τα κάθε μορφής, λογής και έντασης «ΟΧΙ» συνεπάγονται, ίσως και εξ αιτίας του ηρωισμού που εκφράζει... εκστομίζοντάς τα ένα Έθνος, ένας Λαός ή και ένα άτομο, πολλές θυσίες, πόνους, βάσανα και δάκρυα ήταν η θέση μου προχτές Σάββατο 23 Μαρτίου 2013 στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά και της Μάγδας Τσέγκου στο ΣΚΑΙ.

Ότι τα πράγματα ήταν όχι δύσκολα αλλά ακατόρθωτα για την Κυπριακή Οικονομία αποτελούσε πραγματικότητα που μόνο ανόητοι θα τολμούσαν να αμφισβητήσουν.

Ολονύκτια διαβούλευση με συγκρούσεις, απειλές, προσθαφαιρέσεις και συναλλαγές και από σήμερα το πρωί, 25η Μαρτίου 2013, η «Τρόικα» εγκαθίσταται πλέον με την αρμόζουσα εξουσία ως «Σιωπηρή Κυβέρνηση» στο πολύπαθο νησί της Κύπρου!...

Με σεβασμό στην Ιστορία, χρονιάρα μέρα σήμερα 25η Μαρτίου 2013, ξεκινώ από την “Ρωμαϊκή Ειρήνη» (Pax Romana) που αφορούσε την περίοδο ανάμεσα στο 27 πX. με δημιουργό της τον Καίσαρα Αύγουστο και το 180 μΧ που τερματίστηκε με τον θάνατο του Καίσαρα Μάρκου Αυρήλιου (ο οποίος ξόδεψε τα τελευταία 10 χρόνια της ζωής και ηγεμονίας του πολεμώντας διάφορα Γερμανικά φύλα). Ήταν περίοδος ειρήνης χωρίς πολεμικές συγκρούσεις ή επαναστάσεις των λαών που εξουσίαζε η Ρώμη…

Η «Βρετανική Ειρήνη» (Pax Britanica) ξεκίνησε το 1815 με το Βατερλό του Ναπολέοντα και έφτασε μέχρι το 1914 την αρχή του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Στα εκατό περίπου χρόνια της διάρκειάς της κανείς δεν αμφισβήτησε την Ηγεμονία της Μεγάλης Βρετανίας η οποία δημιούργησε την μεγαλύτερη Αυτοκρατορία στην ιστορία της ανθρωπότητας .

Η «Γερμανική Ειρήνη» (Pax Germanica) ξεκίνησε με την γέννηση του Γερμανικού Κράτους από τον Otto von Bismarck το 1871 και συνέπεσε με την Παγκόσμια Ηγεμονία της Μεγάλης Βρετανίας. Το μεγαλεπήβολο εθνικό σύστημα του Bismarck ήταν η διατήρηση συμμαχιών στην Ευρωπαϊκή Ήπειρο χωρίς αντιπαράθεση με την Αγγλία (κάτι που έγινε με τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο).

Υποθέτω ότι από τη στιγμή που εγκαταστάθηκε ο θεσμός της «Τρόικας» στην Ιρλανδία, την Ελλάδα, την Πορτογαλία και τώρα την Κύπρο «έπεσαν οι μάσκες» του Διεθνούς Τραπεζικού Συστήματος και ήρθε πια η ώρα να γίνει επισήμως γνωστή η νέα μορφή «Παγκόσμιας «Ειρήνης» που έχει τον τίτλο: «ΕΙΡΗΝΗ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ» και εκτελεστικό της όργανο την… «Τρόικα»

Με γεια μας!...


ΠΗΓΗ:   http://www.tro-ma-ktiko.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου