Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ... ΜΟΥΡΛΙΑ !!!

Πύργος: Οι σπουδαστές παρελαύνουν φωνάζοντας συνθήματα μετά την συμπλοκή τους με τους αστυνομικούς

Καγκελόφραχτες παρελάσεις κοντά στους επισήμους θα παρακολουθήσουν όσοι βρεθούν σήμερα στην Αμαλιάδα και τον Πύργο. Τα μέτρα στον χώρο των επισήμων είναι δρακόντεια για την αποφυγή επεισοδίων καθώς τις τελευταίες μέρες η οργή σπουδαστών αλλά και πολιτών για το τελικό σχέδιο "Αθηνά" για την Ηλεία είναι μεγάλη.Στον Πύργο υπάρχει ήδη μια διμοιρία κοντά στον χώρο των επισήμων ενώ ακριβώς απέναντι ο χώρος έχει κλειστεί με κάγκελα.

Απο τους φοιτητές του ΤΕΙ Πύργου και πολίτες υπάρχει κινητοποίηση - κάλεσμα μέσω social media ώστε να παρεβρεθούν στην παρέλαση.

Στην Αμαλιάδα παρότι τις τελευταίες παρελάσεις δεν έχει σημειωθεί κάποιο επεισόδιο, υπάρχει έντονη παρουσία της Αστυνομίας

Το iliaoikonomia.gr θα σας μεταφέρει φωτογραφίες και βίντεο απο την παρέλαση του Πύργου και της Αμαλιάδας με συνεχής ενημερώσεις.

Το πρωί πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη

Οι παρελάσεις αναμένεται να ξεκινήσουν στις 11:15 - 11:30 π.μ.

11:38.
Ξεκίνησε η παρέλαση με αρκετό κόσμο να την παρακολουθεί. Τα δημοτικά σχολεία παρελαύνουν με παραδοσιακές στολές.

Αισθητή είναι η παρουσία των φοιτητών, οι οποίοι φωνάζουν συνθήματα κρατώντας πανό. Τα ΜΑΤ είναι κοντά στον χώρο για να αποτρέψουν ένα πιθανό επεισόδιο.

11:54.
Επεισόδιο μεταξύ αστυνομικών και σπουδαστων μετά την απόπειρα των τελευταίων να μπούν στον χώρο της παρέλασης. Έγινε η προσαγωγή 2 ατόμων ενω έχουν αρχίσει κάποιες διαπραγματεύσεις.Στο πλευρό των σπουδαστών βρίσκονται και πολίτες του Πύργου.

ΝΕΟΤΕΡΑ 12:03
Οι φοιτητές παρελαύνουν στην Μανωλοπούλου σε ένδειξη διαμαρτυρίας, φωνάζοντας συνθήματα, καταχειροκροτούμενοι απ τον κόσμο.























 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου