Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Τανάλια των Τούρκων πνίγει την Κύπρο ...Ενώ η Ελλάδα βαράει νταούλια !




«Η αξιοποίηση των κοιτασμάτων αποκλειστικά από την Κύπρο δεν θα γίνει αποδεκτή» δήλωσε Τούρκος πολιτικός στο διεθνές πρακτορείο Reuters.! Για όποιον καταλαβαίνει την Τούρκικη διπλωματία είναι άμεση απειλή πολέμου σε περίπτωση που η Κύπρος  ''προπωλήσει-τιτλοποιήσει''  τα οικόπεδα !
 Είναι τόσο ωμός ο εκβιασμός από την Τουρκία που στην συγκεκριμένη περίπτωση δρα ώς ο απόλυτος δορυφόρος της Γερμανίας ... Να μην ξεχνάμε και τους Γερμανικούς Πάτριοτ που σταθμεύουν στην Τουρκία kai η Τουρκία απειλεί με στρατιωτικά μέσα δηλαδή πόλεμο , την αποδυναμωμένη Κύπρο!
Δεν πιστεύω να έχει κάποιος την ψευδαίσθηση οτι  η Ε.Ε θα σταθεί εμπόδιο στα σχέδια της Τουρκίας που ως δειθνής άρπαγας ,να   περιμένει το πράσινο φως από την χώρα της Μέρκελ  ,να μην ξεχνάμε ότι πάντα η Τουρκία ήταν αυτό που ήταν πάντα!
Η Ελλάδα δεν μας έχει συνηθίσει σε ρόλο προστάτη της Κύπρου και δεν περιμένουμε να το κάνει τώρα ...Αν καιακούμε  κάθε ημέρα κορ΄ωνες από τον άσχετο υπουργό οικονομικών που απλά βγάζει λόγους ,ο Υπουργός  ¨Αμυνας της Ελλάδος κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος σιωπά εκκωφαντικά !
Να δούμε μια δήλωση της Ελλάδος στήριξης της Κύπρου και να σταθεί απέναντι στον Τούρκο άρπαγα;...Δεν τονομίζω !
Ευτυχώς που μόνο οι Ισραηλινοί θα προστατεύσουν τα συμφέροντά τους στην περιοχή !
Για αν περιμένουμε απο την Ηγεσία του Υπουργείου άμυνας της Ελλάδος που δεν έχει χρόνο αλλά πάει από παράτες σε παράτες .
Ούτε πιστεύουμε οτι έχει θέλει να κάνει κάτι παραπάνω ...Γιατί οτι μπορεί ειναι σίγουρο !

1 σχόλιο:

  1. Αν αισθανόμασταν την Κύπρο σαν κομμάτι της Ελλάδας, δεν θα την αφήναμε απροστάτευτη. Αλλά τι να περιμένει κανείς από τους πουλημένους ηγέτες μας; Γι' αυτό απαγόρεψαν και τα εθνικά συνθήματα στις στρατιωτικές σχολές και στο στρατό γενικά. Εμείς όμως δεν ξεχνούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή