Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ !!!


ΣΚΑΙ: Μετέδωσε την προπαγάνδα των Γερμανών κατά της Κύπρου.ΒΙΝΤΕΟ





Σε κατηγορηματική διάψευση των όσων αναφέρθηκαν περί συμφωνίας της κυβέρνησής του για κούρεμα καταθέσεων προχώρησε ο πρώην πρόεδρος της Κύπρου κ. Δημήτρης ΧριστόφιαςΑνακοίνωση του γραφείου του πρώην Προέδρου αναφέρει...

ότι το θέμα του κουρέματος καταθέσεων «ποτέ δεν ετέθη για συζήτηση ενώπιον της κυβέρνησης Χριστόφια, ούτε και ποτέ ο Πρόεδρος Χριστόφιας συζήτησε ή πολύ περισσότερο αποδέχθηκε ένα τέτοιο, καταστροφικό για την Κύπρο, σενάριο».
«Το Μνημόνιο που κατ’ αρχήν συμφώνησε η Κυβέρνηση Χριστόφια με την τρόικα, ούτε μια λέξη δεν περιλαμβάνει για κούρεμα καταθέσεων. Είναι φανερό ότι τα όσα μεταδίδονται περί δήθεν συμφωνίας με τον Σόιμπλε καμιά σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα. Αποτελούν μεγάλο ψέμα και κατασκευασμένη είδηση», αναφέρει η  ανακοίνωση.
Τη συγκεκριμένη είδηση μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ και ο δημοσιογράφος κ. Τάσος Τέλογλου στο κεντρικό τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, χθες Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013.
Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε σε έγγραφο που ο ίδιος ο Σόιμπλε συνέταξε. Το συγκεκριμένο γεγονός από μόνο του σημαίνει πως δεν πρόκειται για επίσημο έγγραφο ή πρακτικά.
Άλλωστε δεν θα μπορούσε να είναι γιατί όπως είπε και ο κ. Χριστόφιας το θέμα δεν συζητήθηκε καν. Ούτε στο Μνημόνιο 1 που συμφώνησε ο Χριστόφιας υπάρχει έστω και μία λέξη.
Όπως «αποκάλυψε» όμως ο κ. Τέλογλου στο κεντρικό δελτίο της Τετάρτης, επικαλούμενος το έγγραφο του Γερμανού Υπουργού Οικονομικών Βόλφαγκ Σόιμπλε στη Γερμανική Βουλή, «το κούρεμα των καταθέσεων είχε συμφωνηθεί στις 23 Νοεμβρίου του 2012, με τον τότε πρόεδρο της Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια»
Ο δημοσιογράφος αργότερα υπαναχώρησε από τη σιγουριά του και αναφέρθηκε σε «ασάφειες», σημειώνοντας πως «δεν ξεκαθαρίζει αν συζητήθηκαν ή συμφωνήθηκαν».
Ο τέως Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέφανος Στεφάνου, τοποθετήθηκε επί του ζητήματος και διέψευσε κατηγορηματικά ότι τέθηκε σε οποιοδήποτε στάδιο των διαπραγματεύσεων τέτοιο θέμα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Τις πληροφορίες διέψευσε κατηγορηματικά με δηλώσεις του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ Γιώργος Λουκαίδης, τονίζοντας ότι πρόκειται για τεράστιο ψέμα και μεγάλη προβοκάτσια η οποία γίνεται σε χρόνο που εξυπηρετεί τους εμπνευστές της.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι λέει ο κ. Τέλογλου...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου