Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !!!

Χτυπούσε την πόρτα και μοίραζε λεφτά στην Καβάλα.

Μία ιστορία ανιδιοτελούς προσφοράς από Ελληνίδα που ζούσε πολλά χρόνια στο εξωτερικό και επέστρεψε στην Καβάλα βλέπει το φως της δημοσιότητας.
Με τη συνδρομή του δήμου η γυναίκα έγινε "το καλό πνεύμα των Χριστουγέννων" για δέκα οικογένειες.

Ζήτησε από... τον δήμαρχο να της υποδείξει δέκα οικογένειες της πόλης, που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Στη συνέχεια, με απόλυτη διακριτικότητα, με τη συνοδεία ενός δημοτικού υπαλλήλου, επισκέφθηκε τις οικογένειες δίνοντας ένα σεβαστό ποσό για κάθε οικογένεια.

Η κυρία, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, έλλειπε πολλά χρόνια στην Αυστραλία όπου και απέκτησε μια σημαντική περιουσία. Όπως έγινε γνωστό, η γυναίκα έχει προβεί σε ανάλογες ενέργειες και σε άλλους δήμους της Ελλάδας.

Ο δήμαρχος Καβάλας και πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κωστής Σιμιτσής, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ υπογράμμισε τη σπουδαιότητα της συγκεκριμένης ενέργειας, ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες μέρες, και τόνισε πως επρόκειτο για ένα άνθρωπο με πολύ υψηλό αίσθημα ευθύνης και μεγάλη διάθεση για προσφορά προς συνανθρώπους μας, που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Ο ίδιος επέλεξε να κοινοποιήσει τη θεάρεστη αυτή πράξη της γυναίκας, γράφοντας χθες βράδυ στο προφίλ του στο facebook: «Σήμερα μια αθώα ψυχή έδωσε τη χαρά σε δέκα οικογένειες, με μια μικρή και απλή χειρονομία. Τόσο απλά. Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου απλώς πρόσφερε την τεχνογνωσία της».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου