Η Φωτεινή Πιπιλή ζητά να αλλάξουν τα ονόματα αγίων στις στάσεις. «Εμπλεξα τους άγιους,αντί να πάω στον Άγιο Αντώνιο, βρέθηκα στον Αγιο Δημήτριο»

Όχι ονόματα αγίων και εκκλησιών στις στάσεις των τρόλεϊ, του τραμ και του Μετρό, ζήτησε η κυρία Φωτεινή Πιπιλή στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή και εξήγησε τον λόγο...«Την περασμένη φορά έμπλεξα τους Αγίους και αντί να πάω στον Άγιο Αντώνιο, βρέθηκα στον Αγιο Δημήτριο». Η κυρία Πιπιλή είχε δίκιο, αφού σε καμία άλλη χώρα δεν χρησιμοποιούνται άγιοι και εκκλησίες στις στάσεις και πρότεινε κάτι το πραγματικό ωραίο.
«Γιατί να μην δοθεί το όνομα του Αντώνη Τρίτση σε μια από τις στάσεις ή ονόματα επιφανών Ελλήνων που δόξασαν την χώρα. Γιατί να μην προσθέσουμε, είπε, στη στάση "Μέγαρο Μουσικής" και το "Μαρία Κάλας"», διερωτήθηκε και ο αρμόδιος υπουργός Περιβάλλοντος συμφώνησε.

ΣΧΟΛΙΑ
: Μήπως πριν αρκετά χρόνια είχαν ως σύνθημα και για Ύμνο οι οπαδοί της τιμημένης, της έντιμης της ηθικής Δεξιάς, της Νέας Δημοκρατίας, στις διάφορες συγκεντρώσεις ανά την χώρα;" ZHTΩ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΖΗΤΩ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"!!!  ( ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΤΟΥΣ!! :  ΑΡΑΓΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ!!!  ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ!!! ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΗΣ νεας δημοκρατιας!!!  ΑΙΣΧΟΣ !!! ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!!)