Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ – Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟ)

Ένας άνθρωπος με «ειδικές ανάγκες» και δυο παιδιά εκ των οποίων τον ένα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, έδωσε ένα μάθημα ανθρωπιάς σε όλη την Ελλάδα...

Ο Κ. Ευθύμης από την Πάτρα άτομο με ειδικές ανάγκες που έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από την Ελλάδα του μνημονίου, άνεργος και με δυο παιδιά εκ των οποίων το ένα αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και αναγκάζεται να επισκέπτεται το νοσοκομείο κάθε δυο μέρες, συντηρείτε με βοήθεια που του προσφέρει το Χαμόγελο του παιδιού.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του achaia channel όταν ο Ευθύμης έμαθε πως ο κ. Γιάννης δεν είχε φαγητό να ταΐσει την οικογένεια του, αλλά και προβλήματα κινητικότητας καθώς του έλειπε ένα αναπηρικό καροτσάκι, πήρε όλα τα τρόφιμα που του είχε δώσει το Χαμόγελο του Παιδιού καθώς και τα χρήματα από την αναπηρική του σύνταξη και πήγε στο σπίτι του κ. Γιάννη. Του έδωσε τα τρόφιμα, ενώ με τα χρήματα του αγόρασε το πολυπόθητο αναπηρικό καρότσι για να μπορεί να μετακινείτε.


Οι δυο άντρες δεν γνωριζόντουσαν πριν από αυτήν την συνάντηση... Στις φωτογραφίες τους βλέπετε να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους. Αυτό θα πει μαθήματα ανθρωπιάς. Να τα βλέπουν οι πολιτικοί μπας και ... γίνουν άνθρωποι!!!

Πηγή: makeleio.gr
ΠΗΓΗ:   http://sarotiko.blogspot.gr/2012/12/blog-post_2584.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου