Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Η δύναμη της αγάπης-Με ένα «σε αγαπώ» ξανάδωσε ζωή στη νεκρή γυναίκα του

Πρόκειται για μια συγκλονιστική ιστορία που αποδεικνύει πόσο μεγάλη δύναμη έχει η αγάπη, το μυαλό και η ψυχή του ανθρώπου, που αν πιστεύει κάτι, μπορεί να κατευθύνει μια κατάσταση όπως...
επιθυμεί και να κάνει όσα φαντάζουν αδύνατα να πραγματοποιηθούν.

Η 49 χρονη Lorna Baillie από τη Σκωτία υπέστη καρδιακή προσβολή. Για τους γιατρούς ήταν νεκρή. Όμως ο σύζυγος της, κατάφερε να την επαναφέρει στη ζωή, ψιθυρίζοντάς της «σ’αγαπώ».


Οι γιατροί προσπαθούσαν επί τρεις ώρες να την επαναφέρουν, χωρίς κανένα αποτέλεσμα και μετά την ολοκλήρωση των προσπαθειών τους, θεωρούσαν τη γυναίκα «τεχνικά νεκρή», καθώς το μόνο που την κρατούσε στη ζωή ήταν ηλεκτρικά σοκ και τεχνητές δόσεις αδρεναλίνης.

Όμως η δύναμη των συναισθημάτων και η πίστη του άντρα και των παιδιών της υπερέβη τους φυσικούς νόμους. Μόλις ο σύζυγός της έσκυψε στο αφτί και της ψιθύρισε, «Lorna σ’ αγαπώ, σε παρακαλώ, γύρνα πίσω», η γυναίκα άρχισε σιγά σιγά να αποκτά το φυσιολογικό της χρώμα.
Η νοσοκόμα που την επέβλεπε υποστήριξε ότι αυτό ήταν απλά μια παρενέργεια της έκτακτης θεραπείας, που ακολούθησαν οι γιατροί.

Σταδιακά όμως έκαναν την εμφάνισή τους όλο και περισσότερες ενδείξεις, ότι η γυναίκα επανήλθε στη ζωή. Άρχισε να κουνάει τις βλεφαρίδες της, προσπαθώντας να ανοίξει τα μάτια της και στη συνέχεια έσφιξε το χέρι της κόρης της, που στεκόταν στο πλευρό της.
Η οικογένεια της συνέχισε να επιμένει ότι κατά ένα τρόπο «αναστήθηκε» και έτσι η νοσοκόμα πείστηκε να φωνάξει άμεσα το γιατρό στο δωμάτιο.
Ο γιατρός που την έπιασε επιβεβαίωσε ότι οι δικοί της είχαν δίκιο καθώς διαπίστωσε ότι η γυναίκα είχε σφυγμό.

«Είμαστε τόσο δεμένη οικογένεια που δεν θα τα παρατούσαμε τόσο εύκολα», είπε η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας, η οποία επίσης δεν σταμάτησε να συμπαραστέκεται στη μητέρα της, να της μιλάει και να της ζητάει να «γυρίσει πίσω».
Λίγες ώρες μετά το θαύμα ολοκληρώθηκε. Η Lorna σηκώθηκε από το κρεβάτι, κούνησε τα χέρια της και επικοινώνησε κανονικά με την οικογένειά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου