Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ... ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ ΕΧΘΡΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ !!!

"Που είναι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ΟΕΟ;;;"

"Διάβασα στο trelokouneli πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει το χαράτσι στα ακίνητα για τα χαμηλά εισοδήματα. Πάω λοιπόν στο site του Σύριζα να δω το πρόγραμμα! Να το μελετήσω ρε παιδί μου! Λέω τόσο μεγάλα μυαλά εκεί στην Κουμουνδούρου, κάτι θα έχουν εφεύρει....
καινούριο! Ε! Μαντέψτε! Τι? Τι είπατε? Πρόγραμμα δεν υπάρχει? Δεν έχει αναρτηθεί? όχι αποκλείεται λέω! Δεν μπορεί! Είναι "σοβαρό" άτομο ο Λαφαζάνης δεν κάνει τέτοια! Χτυπάω με αγωνία και εγώ www.syriza.gr και ψάχνω το πρόγραμμα!

Εκεί να δεις κλάμα και απογοήτευση! Πρόγραμμα πουθενά! Πρόγραμμα κανένα! ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΥΡΕΙ!

Πας λοιπόν και βλέπεις:
Τα Βασικά Στοιχεία του Προγράμματος όπως Τέθηκαν από τον Αλέξη Τσίπρα
Το Πρόγραμμα για την Οικονομία όπως παρουσιάστηκαν από το Γιάννη Δραγασάκη
Κοινωνικά και Εργασιακά Θέματα όπως παρουσιάστηκαν από τον Παναγιώτη Λαφαζάνη
Με λίγα λόγια ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥΘΕΝΑ! Μόνο αυτά που είπαν στο προφορικό και τίποτε παραπάνω! ΓΡΑΠΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΥΠΟΥ ΕΧΟΥΝ! Για τα υπόλοιπα ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ και τα έχουν ΑΠΟΣΥΡΕΙ!
ΝΤΡΟΠΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αναγνώστης

UPDATE: Όπως μας επισήμανε άλλος αναγνώστης, το πρόγραμμα που παρουσίασε προφορικά ο Δραγασάκης βρίσκεται εδώ.. Ο αναγνώστης που έκανε την καταγγελία προφανώς και ήθελε ένα πρόγραμμα με αριθμούς και όχι με παροχολογίες χωρίς νούμερα..

1 σχόλιο:

  1. Στο πόδι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Άντε να τους βάλεις να κυβερνήσουν. Τραγέλαφος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή