Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ΑΠΟΡΙΑ : ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ;;;

Πάτρα - καταγγελία:Εργοδότης απειλεί ν΄αφήσει απλήρωτους τους εργαζόμενους αν δεν ψηφίσουν ΝΔ 

Κοινωνία

Έντονη η αντίδραση των εργαζομένων

12/06/2012 07:36
Πάτρα - καταγγελία:Εργοδότης απειλεί ν΄αφήσει απλήρωτους τους εργαζόμενους αν δεν ψηφίσουν  ΝΔ  Έντονη η αντίδραση των εργαζομένων
Δύο  ομολογουμένως περίεργες καταγγελίες Πατρινών εργαζομένων, οι οποίοι απασχολούνται σε επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος της περιοχής έφτασαν στο Ergasianews . Σύμφωνα με τις καταγγελίες των εργαζομένων ο "καλοπληρωτής" εργοδότης, που τους χρωστά ήδη τέσσερα μηνιάτικα, απειλεί να τους αφήσει απλήρωτους,
σε περίπτωση που δεν ψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές Ν.Δ και Αντώνη Σαμαρά.
Ο εργοδότης, κάλεσε, την περασμένη Πέμπτη, στα γραφεία της εταιρείας, τους δύο υπαλλήλους και αφού τους αποκάλεσε "αναρχοκουμούνια" και"εργατοπατέρες", επειδή προηγουμένως είχαν διαμαρτυρηθεί για τους οφειλόμενους μισθούς, εν συνεχεία τους είπε ότι αν ψηφίσουν Αντώνη Σαμαρά, την επομένη των εκλογών θα εξοφληθούν το σύνολο των οφειλομένων(;;;;). Επίσης τους είπε ότι μόνο η Ν.Δ μπορεί να τους εγγυηθεί το μισθό τους και προσφέρθηκε να τους δώσει "σημαδεμένα" ψηφοδέλτια της Ν.Δ.
'Οπως ήταν φυσικό οι εργαζόμενοι αντέδρασαν εντόνως και ακολούθησε ανταλλαγή "φιλοφρονήσεων" και από τις δύο πλευρές. Μόνο στα χέρια δεν πιάστηκαν εργαζόμενοι και εργοδότης, με τους δεύτερους ν' αποχωρούν από το γραφείο του εργοδότη τους εκνευρισμένοι και απογοητευμένοι από την συμπεριφορά του.
Το χιουμοριστικό της όλης υπόθεσης είναι ότι οι δύο συγκεκριμένοι εργαζόμενοι μέχρι και τις εκλογές της 6ης Μαϊου ψήφιζαν όντως Ν.Δ, αφού τα κριτήρια πρόσληψής τους στη συγκεκριμένη επιχείρηση ήταν καθαρά.....κομματικά. Τώρα όμως δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν ένα αριστερό κόμμα, ως ένδειξη αντίδρασης στον θρασύ, όπως αποκαλούν, εργοδότη τους!!!

ΠΗΓΗ:    http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/130874

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου