Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΜΕ ΠΡΟΠΕΤΑΣΜΑ ΚΑΠΝΟΥ ΤΗΝ ... ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ !

Μετά την Ρήγα Φεραίου και τα Ψηλαλώνια, τώρα και στην Πλατεία Γεωργίου. Μια πόλη Yoga!!!

χ.δ.

Street Yoga για όλους στην πλατεία Γεωργίου!

Be a Yogi….be on time!

Street Yoga για όλους στην πλατεία Γεωργίου!  Be a Yogi….be on time!
Το Hatha Yoga Studio σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων σας προσκαλεί όλους μικρούς και μεγάλους, να γνωρίσετε τη γιόγκα και να πάρετε τους δρόμους, σε ένα απολαυστικό μάθημα γεμάτο θετική ενέργεια και διασκέδαση.

Ηρεμήστε το μυαλό σας, ενεργοποιήστε το σώμα σας, ανοίξτε την καρδιά σας, ανάψτε το πνεύμα σας, απολαμβάνοντας μία δυναμική και παιχνιδιάρικη ροή στάσεων της γιόγκα για όλους, συνδέοντας την κίνηση με την αναπνοή. Φέρτε μαζί σας τον καλύτερό σας εαυτό, ένα ζεστό χαμόγελο και την καλύτερή σας διάθεση!
Με τη συμμετοχή σας, μπορείτε να προσφέρετε το συμβολικό ποσό του 1 ευρώ για να ενισχύσουμε το φιλανθρωπικό ίδρυμα «Η Κιβωτός της Αγάπης» για τα παιδιά με χρόνιες παθήσεις και σύνδρομο down.
Ακόμη, θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε αυθεντικές κινέζικες γεύσεις από το Κινέζικο εστιατόριο Wok around, μετά από την πρακτική της γιόγκα και να γνωρίσετε την νέα εναλλακτική μορφή μετακίνησης, απολαμβάνοντας μία βόλτα δωρεάν για όλους, με τα νέα ηλεκτρονικά ποδήλατα της εταιρείας Βενέρης. Mε την αγορά κάθε ποδηλάτου θα διατεθεί ένα ποσό για το χαμόγελο του παιδιού και για την Κιβωτό της Αγάπης.
Σας περιμένουμε την Παρασκευή 11/05 στην Πλατεία Γεωργίου ώρα 19:30.Ελάτε λοιπόν να ανοίξουμε σώμα μυαλό και καρδιά και να περάσουμε καλά. Να είστε όλοι εκεί!
Be a Yogi….be on time!
Hatha Yoga & Pilates Studio.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου