Τρίτη 22 Μαΐου 2012


Τρυπώσαμε στα άδυτα των πιο πολυτελών κρουαζιερόπλοιων του κόσμου! Πως περνούν οι τυχεροί... στις κρουαζιέρες τους;

Τρυπωσαμε στα αδυτα των πιο πολυτελων κρουαζιεροπλοιων του κοσμου! Πως περνουν οι τυχεροι... στις κρουαζιερες τους;
Ποιος λέει ότι οι κρουαζιέρες είναι μόνο για τις οικογένειες και τους ηλικιωμένους...;

Seabourn Quest
Τα 12 καλύτερα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο
To Seabourn Quest ναυπηγήθηκε τον περασμένο Ιούνιο και είναι το πιο πρόσφατο από τα τρία πανομοιότυπα πλοία που μπορούν να μεταφέρουν μέχρι και 450 επιβάτες. Οι επισκέπτες μπορούν να ξεκινήσουν τη μέρα τους με ένα μάθημα γιόγκα, να χαλαρώσουν στον υπαίθριο χώρο χαλάρωσης του σπα, να έχουν ένα δωρεάν μασάζ στο κατάστρωμα ή να συμβουλευτούν έναν προσωπικό αγοραστή για να ανακαλύψουν τις καλύτερες μπουτίκ στο λιμάνι.
Μπάρμπεκιου θαλασσινών και events όπου σερβίρεται χαβιάρι πάνω σε σερφ, καθώς και θαλάσσια σπορ όπως το θαλάσσιο σκι, το καγιάκ και τα θαλάσσια ποδήλατα σε μία ειδική μαρίνα πάνω στο πλοίο το καθιστούν ιδανικό πλοίο για ταξίδι σε εξωτικούς προορισμούς στους οποίους δεν φτάνουν τα περισσότερα μεγάλα πλοία.
Celebrity Silhouette
Τα 12 καλύτερα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο
Ψήνεται κανείς για κοκτέιλ γαρίδας; Ξεχάστε τους βαρετούς μπουφέδες - το εστιατόριο του Silhouette, Qsine ειδικεύεται στο να σερβίρει ιδιόμορφα πιάτα κι επιδόρπια που έχετε διαλέξει από ειδικά iPads ή κύβους του Ρούμπικ. Στο ανώτερο κατάστρωμα, το Club Lawn έχει μισό στρέμμα από πραγματικό γρασίδι, υπερβολικά μεγάλες σε μέγεθος καρέκλες Adirondack, καθώς και οι αιώρες.
Στο Lawn Club Grill μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας γεύμα στο μπάρμπεκιου. Στο κλαμπ Quasar μπορείτε να απολαύσετε το εξωτικό κοκτέιλ σας καθισμένοι σε αναπαυτικές καρέκλες σε σχήμα αυγού ή να πιείτε ένα άλλο ποτάκι στο «παγωμένο» Martini Bar. Ποιο cool δεν γίνεται.
Oceania Marina
Τα 12 καλύτερα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο
Αυτό το μεσαίου μεγέθους πλοίο έχει πολύ καλό φαγητό και 10 χώρους για να το απολαύσετε! Παρέχει spa club που προσφέρει θαλασσοθεραπεία και δίπλα στην παραδεισένια περιοχή της πισίνας έχει άνετες ξαπλώστρες για χαλάρωση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι καλοφαγάδες θα βρεθούν στο στοιχείο τους στο La Reserve του Wine Spectator, το οποίο προσφέρει κρασί και τις κατάλληλες νοστιμιές.
Οι επισκέπτες μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους μεζεδάκια στο σχολείο μαγειρικής Bon Appétit . Εκκολαπτόμενοι καλλιτέχνες μπορούν να δοκιμάσουν να φτιάξουν οι ίδιοι το δικό τους αριστούργημα στο σχετικό στούντιο/γκαλερί όπου προσφέρονται δωρεάν μαθήματα τέχνης και φωτογραφίας.
Seven Seas Voyager
Τα 12 καλύτερα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο
Οι hipsters θα αγωνιούν όχι τόσο για το αν θα πάρουν μια σουίτα στο σκάφος RSS Voyager αλλά για το ποια θα είναι αυτή. Οι επιλογές των ρετιρέ διαθέτουν προσωπικό μπάτλερ ο οποίος θα σας βοηθήσει να ξεπακετάρετε τα πράγματα σας αλλά και να οργανώσει ακόμα και ένα ιδιωτικό κοκτέιλ πάρτι για όλους τους νέους φίλους που θα κάνετε στο πλοίο όταν ανακαλύψουν που μένετε.
Οι επτακόσιοι επιβάτες εξυπηρετούνται από 447 υπαλλήλους του πλοίου που έχει μόνο σουίτες. Η κουζίνα φέρει την υπογραφή του Le Cordon Bleu, ενώ προσφέρονται επίσης εξατομικευμένες θεραπείες σπα και περιποίηση προσώπου στο πολυτελές Spa Club Canyon Ranch.
SeaDream I and II
Τα 12 καλύτερα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο
Τα δύο πανομοιότυπα μικρά πλοία του SeaDream Yacht Club μπορούν να μεταφέρουν έως 110 επιβάτες και κάνουν στάσεις στα πιο cool λιμάνια του κόσμου, όπως στο Μονακό την Καραϊβική και τον Αμαζόνιο. Τέτοιες περιοχές με θερμότερα κλίματα είναι τα τέλεια μέρη για να δοκιμάσετε τα διπλά κρεβάτια-όνειρο, τα οποία έχουν πολυτελή παπλώματα και μαλακά μαξιλάρια, και να κοιμηθείτε κάτω από τα αστέρια.
Κατά τα άλλα, iPods με προεπιλεγμένη μουσική, προϊόντα Bulgari σε μαρμάρινα μπάνια και μια ολοκληρωμένη μαρίνα για θαλάσσια σπορ συμπληρώνουν το μενού.
Norwegian Epic
Τα 12 καλύτερα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο
Είναι συνήθως τα μικρότερα μπουτίκ - πλοία που έχουν αυτό το κάτι, αλλά το χωρητικότητας 4200 επιβατών Norwegian Epic μας αποδεικνύει ότι το μέγεθος έχει σημασία. Με το μεγαλύτερο σπα επί θαλάσσης που προσφέρει από μπότοξ μέχρι λεύκανση των δοντιών, το Epic τη νύχτα λάμπει πραγματικά και υπάρχουν διάφορα μπαρ που ταιριάζουν σε όλους.
Από τον συνδυασμό γεύματος και ακροβατικών του Spiegel Tent, όπου ακροβάτες τσίρκου κρέμονται από την οροφή και σερβίρουν κοκτέιλ, ως το ανοιχτού χώρου Spice h20 κλαμπ που θυμίζει Ίμπιζα και στο οποίο μία από τις πισίνες μετατρέπεται σε υπερυψωμένο dance floor. Το πιο cool απ' όλα είναι το Svedka bar - το μοναδικό πλήρες ice bar που υπάρχει σε πλοίο.
Orion I and II
Τα 12 καλύτερα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο
Το δεύτερο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο της αυστραλέζικης Orion lines προσφέρει τα δύο καλύτερα πράγματα για μια κρουαζιέρα: την εξερεύνηση σε απομακρυσμένες γωνιές του πλανήτη η οποία συνδυάζεται με το στυλ. Το Orion I ταξιδεύει στις απομακρυσμένη ακτή Kimberley της Αυστραλίας, και στην Ανταρκτική.
Το Orion II πηγαίνει τους ατρόμητους εξερευνητές στη Ρωσία, την Ιαπωνία και το Βόρνεο με τη συνοδεία βοτανολόγων, βιολόγων και πολιτιστικών εξπέρ. Τα ταξίδια γίνονται ακόμα καλύτερα με τα μενού του κορυφαίου Αυστραλού σεφ, Σερζ Ντανσερό, κοκτέιλ κάτω από το ηλιοβασίλεμα σε απομακρυσμένα νησιά και γρήγορα φουσκωτά που προσφέρουν σαμπάνια στους επιβάτες στο τέλος του ταξιδιού τους.
Grand Princess
Τα 12 καλύτερα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο
Δεν χρειάζεται να ληστέψετε μια τράπεζα για να πάτε μια ωραία κρουαζιέρα. Το οικογενειακό πλοίο Grand Princess πρόσφατα ανακαινίστηκε έναντι πολλών εκατομμυρίων λιρών. Η ανακαίνιση περιελάμβανε το νέο κλαμπ διασκέδασης, One5, με έναν δημοφιλή υπαίθριο χώρο χαλάρωσης με θέα στην πρύμνη του πλοίου για υπέροχα ηλιοβασιλέματα.
Επίσης προστέθηκε τάπας μπαρ όπου οι φανατικοί του κρασιού μπορούν να συνδυάσουν το αγαπημένο τους ποτό με κατάλληλα συνοδευτικά και σαμπάνια και πραλίνες. Σερβιτόροι με λευκά γάντια προσφέρουν εξαιρετικής ποιότητας τσάι στους επιβάτες στο Tea Lounge & Library.
Crystal Serenity
Τα 12 καλύτερα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο
Η ολοκληρωτική αλλαγή του Crystal Serenity τον περασμένο Μάιο κόστισε 15 εκατομμύρια λίρες και είναι εμπνευσμένη από τη 'ζωή στην Πέμπτη Λεωφόρο της Νέας Υόρκης', που σημαίνει ότι τα δωμάτια είναι πλούσια εξοπλισμένα και διακοσμημένα με ατμοσφαιρικό φωτισμό και με υλικά όπως η πέτρα, το μετάξι, το δέρμα, το βελούδο και το λινό.
Εκλεπτυσμένο και σέξι, το Serenity έχει επίσης κοινωνική συνείδηση - όλα τα παλιά έπιπλα και είδη κρεβατοκάμαρας δωρίθηκαν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα στη Δυτική Αφρική και τις ΗΠΑ. Σιγουρέψτε ένα γεύμα στο Sushi Bar του πλοίου το οποίο έχει επιμεληθεί ο Nobu Matsuhisa, ο κορυφαίος guru του σούσι.
Royal Clipper (Star Clippers)
Τα 12 καλύτερα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο
Τα τρία ιστιοφόρα της Star Clippers είναι τέλεια για τους ρομαντικούς. Τα λευκά πανιά των Star Clippers που ανεμίζουν, η χαλαρή ατμόσφαιρα οι χοροί στο κατάστρωμα και τα ηλιοβασιλέματα που... βρίσκει ο καπετάνιος είναι ιδανικά για τα ρομαντικά ζευγάρια που αναζητούν κάτι διαφορετικό. Ένα Star Clipper ταξιδεύει σε μοντέρνους ευρωπαϊκούς προορισμούς, όπως οι Κάννες και το Κάλβι, πλέει στην Καραϊβική, την Κόστα Ρίκα και την Άπω Ανατολή.
Το πέρασμα του ανέμου από τα ιστία του σκάφους δημιουργεί το ιδανικό soundtrack για όσα βλέπετε σε ένα τέτοιο ταξίδι. Οι επιβάτες μπορούν να πάρουν μέρος στο σήκωμα των πανιών ή να κάνουν βόλτα με μία από τις βάρκες του πλοίου σε κάποιο λιμάνι.
Wind Surf
Τα 12 καλύτερα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο
Ένα από τα τρία πλοία της εταιρίας Windstar, το Wind Surf είναι ότι πρέπει για τους σπορ ταξιδιώτες. Τα καταστρώματα και τα λευκά πανιά αποπνέουν μία old school λάμψη, ενώ η σύγχρονη μαρίνα προσφέρει τα πάντα, από καγιάκ και θαλάσσιο σκι μέχρι και windsurf. Το πλοίο παρέχει επίσης ειδικές σουίτες για σπα, για εκείνους που θέλουν να χαλαρώσουν κάνοντας περιποιήσεις προσώπου, μασάζ, grooming ή απλώς να γυμναστούν.
Οι queen-size καμπίνες διαθέτουν προϊόντα μπάνιου L'Occitane, ενώ οι επισκέπτες μπορούνε να διαλέξουν ένα αναμνηστικό δώρο ανάμεσα σε ένα πολυτελές μαξιλάρι και σε ένα πλούσιο μενού για το καθημερινό τους τσάι. Προσφέρεται επίσης η δυνατότητα πρόσθετων spa υπηρεσιών.
Silver Spirit
Τα 12 καλύτερα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο
Το νεότερο πλοίο της Silversea, το Silver Spirit είναι επίσης ένα πλοίο για περιπέτεια - στο παρθενικό του ταξίδι επισκέφτηκε μέρη όπως τα φιόρδ της Χιλής μέχρι μέχρι τα αρχαία θαύματα της Αιγύπτου. Όσοι απολαμβάνουν το καλό φαγητό θα εκτιμήσουν το εστιατόριο Stars Supper Club το οποίο είναι σχεδιασμένο με ρετρό ύφος, και θυμίζει το θρυλικό Rainbow Room της Νέας Υόρκης.
Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τα πλούσια κοκτέιλ, να «τσιμπήσουν» τάπας και να χορεύουν στην πίστα όλο το βράδυ. Το Silver Spirit φιλοξενεί επίσης το Le Champagne της αλυσίδας Relais & Chateaux, το οποίο προσφέρει έξι μενού φαγητού συνδυασμένα με σπάνια κρασιά από όλο τον κόσμο.
Πηγή: dinfo.gr
ΠΗΓΗ:    http://www.travelstyle.gr/portal/gr/destination_articles.php?dest_id=0&id=7604

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου