Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ !

"Aπόβαση" πολιτικών αρχηγών στην Πάτρα - 'Έρχονται σήμερα Βενιζέλος και Καμμένος - Στην τελική ευθεία για τις εκλογές

Πολιτική

Σε προεκλογικούς ρυθμούς και η Αχαϊκή πρωτεύουσα αν και με πολύ χαμηλότερους τόνους σε σχέση με το παρελθόν

"Aπόβαση" πολιτικών αρχηγών στην Πάτρα - 'Έρχονται σήμερα Βενιζέλος και Καμμένος - Στην τελική ευθεία για τις εκλογές Σε προεκλογικούς ρυθμούς και η Αχαϊκή πρωτεύουσα αν και με πολύ χαμηλότερους τόνους σε σχέση με το παρελθόν
Στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 6ης Μαΐου μπαίνει και η Αχαϊκή πρωτεύουσα, αν και οι τόνοι που επικρατούν είνι πολύ πιο χαμηλοί σε σχέση με προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις του παρελθόντος. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι αρχηγοί των δύο κμεγαλύτερων κομμάτων,
ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Αντώνης Σαμαράς επέλεξαν για τη διεαξαγωγή των προεκλογικών ομιλιών τους, τη σιγουριά ενός κλειστού χώρου, όπωσς είναι το γήπεδο της ΕΑΠ.
Οι επισκέψεις αναλυτικά:
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος έρχεται σήμερα στην Πάτρα για να μιλήσει στις 7.30 μ.μ. στο κλειστό γήπεδο της ΕΑΠ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι παρών θα είναι και ο Γιώργος Παπανδρέου.
Ωστόσο δανειολήπτες και μεριδιύχοι της Αχαϊκής Τράπεζας μαζί με εκπροσώπους τοπικών θεσμικών και όχι μόνο, φορέων θα κάνουν παράσταση διαμαρτυρίας στον Βενιζέλο, για το ζήτημα των δανείων της Αχαϊκής.
Επίσης, σήμερα στις 11.30 το πρωί ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα βρεθεί στην Πάτρα, ο οποίος θα περπατήσει και θα ανταλλάξει απόψεις με πολίτες στις οδούς Αγ. Νικολάου, Μαιζώνος, πλατεία Γεωργίου Α΄.
Στις 12:15 έχει προσκληθεί και θα συναντήσει τον Δήμαρχο Πατρέων, στο πλαίσιο πρόσκλησης που έχει απευθύνει ο κ. Δημαράς στους επικεφαλής όλων των παρατάξεων για να συζητήσουν το θέμα των δανειοληπτών της Aχαϊκής Τράπεζας και τα δίκαια αιτήματά τους αλλά και θέματα που αφορούν την πόλη.
Σήμερα στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Γεωργίου θα μιλήσει από το ΚΚΕ ο Δ. Κουτσούμπας και η σημερινή αποτελεί την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στην Πάτρα.
Ο Αντώνης Σαμαράς θα πραγματοποιήσεις προεκλογική ομιλία στην Πάτρα, επίσης στο κλειστό γήπεδο της ΕΑΠ, τη Δευτέρα 30 Απριλίου, στις 7. 30 μ.μ.
Θα προηγηθεί την Κυριακή η κάθοδος του προέδρου του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη,  για να μιλήσει σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 6.30 το απόγευμα στον "Αστέρα".
Τέλος για την Τετάρτη  2 Μαΐου έχει προγραμματιστεί στην Πάτρα η επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ  Αλέξη Τσίπρα, ενώ δεν έχει καθοριστεί ακόμα η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη.
ΠΗΓΗ:      http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/123788

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου