Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ : Ο,ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΓΕΡΟ, ΘΑ ΤΟ ΒΡΗΣ ΟΤΑΝ ... ΓΕΡΑΣΕΙΣ !

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: «Έτσι Φρόντιζαν Την Μητέρα Μου Στην Κλινική»!
Μια κόρη έβαλε για 24 ώρες κρυφή κάμερα σε κλινική για ηλικιωμένα άτομα και κατέγραψε την “φροντίδα” που έδιναν οι νοσοκόμες στην ίδια της την μητέρα.

Η ίδια δεν μπορούσε να το πιστέψει όταν είδε τελικά το βίντεο αυτό...

Νοσοκόμοι της κλινικής, άνδρες και γυναίκες, συμπεριφέρονταν στην μητέρα της λες και ήταν ένα σακί από πατάτες.

Η Τζέιν Γούορολ εδώ και ένα χρόνο έχει την μητέρα της σε μια ιδιωτική κλινική φροντίδας ηλικιωμένων ατόμων καθώς η μητέρα της είναι κατάκοιτη και χρειάζεται συνεχώς φροντίδα και περιποίηση. Μόνο που δεν φανταζόταν ότι θα είχε την συγκεκριμένη…φροντίδα. Η 78χρονη μητέρα της, της είχε πει πως δεν της συμπεριφέρονται καλά αλλά η ίδια δεν το πίστεψε. Έτσι μια μέρα ενώ ήταν στο ίντερνετ είδε ότι κάποιος πωλούσε μια κρυφή κάμερα. Μπήκε λοιπόν την αγόρασε και την έβαλε στο δωμάτιο της μητέρας της μόνο για 24 ώρες. Το τι κατέγραψε είναι συγκλονιστικό.

“Πριν βάλω την μητέρα μου στην κλινική ήμουν συνέχεια δίπλα της. Την φρόντιζα και έλεγα ότι πότε δεν θα την βάλω σε κλινική. Όμως δυστυχώς είχε πλέον δυσκολέψει η κατάσταση και αναγκάστηκα να το κάνω. Μετά από καιρό μου είχε πει και η ίδια ότι η φροντίδα εκεί δεν ήταν καλή. Είχα δει και γω κάποιους μώλωπες στα πόδια της αλλά δεν το πίστεψα. Νόμιζα ότι είχε χτυπήσει από μόνη της”, είπε η Τζέιν στην εκπομπή “BBC Panorama”.

“Έτσι πήρα την απόφαση να καταγράψω τι ακριβώς γινόταν εκεί μέσα. Όταν είδα έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Την σήκωναν από την καρέκλα και την πέταγαν στο κρεβάτι λες και ήταν αντικείμενο. Εκείνη να φωνάζει και να κλαίει από τους πόνους. Δεν μπορούσα να το πιστέψω”, συμπλήρωσε.

Το περιστατικό έφτασε στις υπηρεσίες υγείας της Βρετανίας και ειδικοί επιθεωρητές έχουν ήδη επέμβει στην υπόθεση ενώ η ίδια είναι διατεθειμένη να φτάσει και στα δικαστήρια μηνύοντας τόσο την κλινική όσο και τους νοσηλευτές.


ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/04/blog-post_7364.html#ixzz1t23BuKpF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου