Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΣΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ! ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ !

Ο "πονοκέφαλος" των παρελάσεων - Φοβούνται αντιδράσεις και σκέπτονται και κατάργηση

Κυβερνητική σύσκεψη σήμερα θπό τον Πρωθυπουργό σήμερα στις 12


Ο "πονοκέφαλος" των παρελάσεων - Φοβούνται αντιδράσεις και σκέπτονται και κατάργηση Κυβερνητική σύσκεψη σήμερα θπό τον Πρωθυπουργό σήμερα στις 12

Ακόμα και κατάργηση των παρελάσεων συζητά σήμερα η Διυπουργική Επιτροπή υπό τον Λουκά Παπαδήμο, η οποία συνέρχεται στις 12 το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να συζητήσει τη βία κατά πολιτικών.Σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr την κατάργηση των παρελάσεων συζητούν δυο τουλάχιστον από τους υπουργούς που συμμετέχουν στη σημερινή σύσκεψη, ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο υπουργός Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, ενώ παρόμοια εισήγηση έχει κάνει στην Άννα Διαμαντοπούλου επιτροπή του υπουργείου Παιδείας, εισήγηση που επίσης έχει κατατεθεί στο Μέγαρο Μαξίμου.
Στη σύσκεψη υπό τον Λ. Παπαδήμο, πέραν των Δ. Αβραμόπουλου και Μ. Χρυσοχοΐδη, θα συμμετάσχουν επίσης οι υπουργοί Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης, Παιδείας Γιώργος Μπαμπινιώτης, Επικρατείας Γιώργος Σταυρόπουλος και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής.
Στην κυβέρνηση επικρατεί πονοκέφαλος από τα συχνά φαινόμενα βίας των πολιτών απέναντι στους εκπροσώπους του πολιτικού κόσμου, με τελευταίο το περιστατικό κατά τη διάρκεια της παρέλασης της 7ης Μαρτίου, στη Ρόδο, όπου ευάριθμη ομάδα συγκεντρωμένων επιτέθηκε με γιαούρτια και άλλα αντικείμενα εναντίον των αιρετών αντιπροσώπων που είχαν καταλάβει τις θέσεις των επισήμων στο βάθρο που είχε στηθεί για την παρέλαση.

Υπενθυμίζεται ότι σκηνικό επεισοδίων εναντίον του πολιτικού κόσμου είχε στηθεί στη διάρκεια των παρελάσεων της 28ης Οκτωβρίου, οπότε και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τη θέση του ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κ. Παπούλιας, ο οποίος παρακολουθούσε τη στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, ενώ και στην Πάτρα είχαν σημειωθεί διαμαρτυρίες πολιτών.

Στη σύσκεψη αναμένεται να τεθούν επί τάπητος γενικότερα τα φαινόμενα βίας, τα οποία πέραν των πολιτικών έχουν επεκταθεί και στον καλλιτεχνικό χώρο, ειδικά εναντίον του Γ. Νταλάρα.Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου, στις 12:00.

ΠΗΓΗ:     http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/116702

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου