Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΘΥΜΙΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ Ο ΜΙΣΤΕΡ "ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ"!

Μιχαλολιάκος: "Ο Καρατζαφέρης μου πρότεινε συνεργασία το 2002!" ...Τότε δεν ήμασταν Γερμανοί;..Ήμασταν Έλληνες;

Αποκλειστικά στο parapolitika.gr, μίλησε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και σχολίασε τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ , για το κόμμα του. "Έχει πει τόσα πολλά ο κ.Καρατζαφέρης εδώ και δύο χρόνια που έχουν κριθεί για την συνέπεια τους και τη.....

σοβαρότητα τους. Θα θυμίσω για την σοβαρότητα του ανδρός, την ευλογία του Αγίου πνεύματος στο Βόσπορο, που όπως δήλωσε ο ίδιος στα κανάλια είχε γίνει μια φορά στον Ιορδάνη και μια φορά σε αυτόν" ήταν το πρώτο σχόλιο του κ.Μιχαλολιάκου.

"Είναι προφανές οτι μας χτυπάνε λόγω της δημοσκοπικής μας ανόδου, που καταγράφετε πλέον παντού" σχολίασε ακόμα , ερμηνεύοντας την επίθεση αυτή του Γιώργου Καρατζαφέρη.

Το πιο σημαντικό το άφησε για το τέλος όμως:

"Tο 2002 o κ.Καρατζαφέρης μας πρότεινε συνεργασία, η οποία ευτυχώς για μας, δεν πήρε ουσιαστικό περιεχόμενο , παρά μόνο σε μία περιστασιακή πολιτική συνεργασία, στις νομαρχιακές εκλογές, όπου είχαν κατέβει 5 μέλη της Χρυσής Αυγής. Τότε δεν ήμασταν Γερμανοί, ήμασταν Έλληνες; αυτά είναι καραγκιοζιλίκια" καταλήγει ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής..
www.parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου