Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012


Οι παραλίες της... απομόνωσης!

Ημερομηνία: 21 Μαρτίου 2012
Οι παραλιες της... απομονωσης!
Έχετε βαρεθεί την πολυκοσμία, ο ήχος από τις ρακέτες σας κουράζει και έχετε αρχίσει να συμφιλιώνεστε με την ιδέα άβολων βράχων προκειμένου να κάνετε μπάνιο στη θάλασσα με ηρεμία και μοναδική συντροφιά τoν ήλιο και το ταίρι σας; Ακολουθούν οι πιο απομονωμένες παραλίες στον κόσμο που σίγουρα φτιάχτηκαν γι' αυτό τον σκοπό! Ετοιμάστε βαλίτσες!
Κείμενο: Ανθή Παρασκευοπούλου

Playa Soledad, Costalerge, Μεξικό

Αφεθείτε ελεύθεροι! Κανείς δεν σας συλλάβει για γυμνισμό ή απρεπή συμπεριφορά! Τόσο απομονωμένη είναι η παραλία του Las Alamandas resort ή μάλλον τη κάνει να είναι ο απίστευτα δυσπρόσιτος χωματόδρομος που οδηγεί σ' αυτή! Παρ' όλα αυτά συχνά πυκνά εμφανίζονται σε αυτή ανθρώπινες φιγούρες κρατώντας ροζ ομπρέλες, ένα καλάθι με φαγητό και ένα walkie-talkie για να ρυθμίσουν την επιστροφή τους!
Frégate Island, Σεϋχέλλες

Στο Frégate Island στις Σεϋχέλλες , η παραλία Anse Macquereau  κατέχει τον τίτλο της πιο όμορφης  και... απομονωμένης παραλίας! Οι εκατοντάδες φοίνικες άλλωστε σε συνδυασμό με τις βραχώδη γκρεμούς δεν κάνουν εύκολη την πρόσβαση στην παραλία.  Μέχρι και σήμα ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ  έχει η περιοχή, σε περίπτωση που εμφανιστούν από το πουθενά ανεπιθύμητοι επισκέπτες!
Anegada, Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι

Το νησί έχει μόλις 200 κατοίκους μαζί με τους τουρίστες... Επομένως η παραλία που θα επιλέξετε να απομονωθείτε δύσκολα θα έχει ίχνη και από άλλες πατημασιές... Η Loblolly Bay και η Cow Wreck είναι δύο από τις παραλίες που σίγουρα θα θυμάστε για πάντα για τη λευκή, απαλή άμμος τους και την ηχώ τον κυμάτων!
BORA BORA, Γαλλική πολυνησία

Ο παράδεισος στα πόδια σας... Τα περίφημα νησάκια  Bora Bora επιβεβαιώνουν τη φήμη τους είτε φτάσετε εκεί με ταχύπλοο είτε με ιστιοπλοϊκό! Απολαύστε φρέσκο ψάρι από τον ιδιωτικό σας συνοδό στο νησί, πάρτε έναν υπνάκο και αφήστε να σας νανουρίσει το κύμα, και δοκιμάστε ένα γεύμα κάνω από τους πελώριους φοίνικες, με θέα τα αστέρια! Θυμηθείτε όμως: Πριν αποκοιμηθείτε..., επιλέξτε ένα δέντρο χωρίς πολλές καρύδες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου