Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΑΒΑΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ! ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ !

Οι Ιεχωβάδες είναι όργανα του σιωνισμού και Εχθροί του Έθνους των Ελλήνων!!!





JEHOVAHS
Για του λόγου το αληθές ο ιδρυτής της αντίχριστης-σατανικής αίρεσης των Μαρτύρων του Ιεχωβά ήταν ο καταραμένος Εβραίος φιδόψυχος Κάρολος Ρώσελ, ένας δαιμόνιος έμπορος-απατεώνας και τοκογλύφος, που μισούσε στα βάθη της ψυχής του (αν είχε!) τον Ιησού Χριστό και την Παναγία, αλλά και κάθε τι το Ελληνικό!...
 Γι’ αυτό και έδωσε το 1910 στον Ιππόδρομο της Νέας Υόρκης των ΗΠΑ την περίφημη... «μαρτυρία προς τον εβραϊκό λαό»! Αλλά και οι διάδοχοί του, ο Ιωσήφ Ρόντελφορντ και, έπειτα, ο Νάθαν Νορ, ήταν επίσης 100% Εβραίοι!... Άρα οι Αντίχριστοι και Ανθέλληνες αυτοί τσαρλατάνοι εκπορεύονται – σαν πρόσωπα, σαν χρηματοδότηση, σαν νοοτροπία – από τον διεθνή ιουδαϊσμό! Τον υπ’ αριθμ. 1 Εχθρό του Έθνους ΜΑΣ! 
Το μίσος τους λοιπόν κατά της Ελλάδας και της Χριστιανοσύνης είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ! Όπως γράφει πολύ σωστά σε ένα βιβλίο που διάβασα, «Ξεσκέπασμα των Ιεχωβάδων», ο πατέρας Χ. Βασιλόπουλος, «ο χιλιασμός είναι ο Δούρειος ίππος και η πέμπτη φάλαγξ των Εβραίων στα σπάγχνα της Χριστιανοσύνης»... Και, συμπληρώνεται στο πιο πάνω βιβλίο: «Από το σχέδιο των Ιεχωβάδων αποδεικνύεται, ότι πίσω κρύπτονται οι Σιωνισταί»!... Άλλωστε η γενική τους δράση αποσκοπεί στην εγκαθίδρυση πάνω στην Γη μιας παγκόσμιας κυβέρνησης του... «Χριστού», που δήθεν έρχεται, η οποία να είναι βασισμένη πάνω στις αξίες και τις ιδέες της Παλαιάς Διαθήκης! Άρα των... Εβραίων!!!

Όμως αυτός ο Ψευτο-Χριστός που αναμένουν οι καταραμένοι Ιεχωβάδες, ο «υιός του Ιεχωβά» όπως έχουνε την αναίδεια να προπαγανδίζουνε μέσα στην ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ, σε καμία περίπτωση ΔΕΝ είναι βέβαια ο αληθινός Ιησούς Χριστός, παρά είναι ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ (των Εβραίων σιωνιστών δηλαδή) «Μεσσίας», ο Αντίχριστος, που πάει πια να μας επιβάλλει την Νέα Εποχή και την Νέα Παγκόσμια Τάξη! Ναι. Αυτά πρεσβεύουν οι Ιεχωβάδες! Και κανονικά – πόσο μάλλον που το λέει και η επίσημη Εκκλησία – θα έπρεπε να είναι ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ! Όμως... «πολύ το χρήμα», δημοκράτες μου! Και... «Γιαχωβού» η μάνα του Τζέφρυ!... Άντε τώρα να τους βγάλεις εκτός νόμου και να τους πετάξεις έξω απ’ την Πατρίδα ΜΑΣ, ξαποστέλνοντάς τους στην... «Αιώνια Ιερουσαλήμ»!

Οι Ιεχωβάδες επίσης ΔΕΝ είναι Έλληνες, αλλά ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!! Μισούνε αυτό εδώ το Έθνος και θέλουνε σίγουρα το καλό του Ισραήλ και το κακό της Ελλάδας ΜΑΣ!... Γι’ αυτό και κάνουνε κάτι το τόσο απαράδεκτο και αντεθνικό, που κανονικά θα έπρεπε να τους πετάμε με τις κλωτσιές – για να μην πω τίποτα χειρότερο – ΕΞΩ απ’ την Πατρίδα ΜΑΣ: να ΜΗΝ πιάνουνε δηλαδή όπλο στον Ένδοξό ΜΑΣ Στρατό ή και να αρνούνται να πάνε φαντάροι!!!
Απίστευτο και αδιανόητο για έναν ΓΝΗΣΙΟ και 100% Έλληνα!... Και όμως αυτοί οι Απάτριδες, οι Προδότες, αυτό ακριβώς κάνουνε! Δηλαδή το τελείως αντίθετο από εμένα (ή και από πάρα πολλές ακόμα ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ), που πολύ θα θέλαμε να πιάσουμε στα χέρια μας τα όπλα και να πάμε και 2 και 3 και 4 χρόνια να υπηρετήσουμε στον Ελληνικό Στρατό!
Άρα; Τι είναι αυτοί οι... «φιλειρηνιστές» Μάρτυρες του Ιεχωβά; Είναι απλά πούστικες «κότες» που τρέμει η... καρδούλα τους ή μήπως πρόκειται για φανατικούς Εβραίους στην ψυχή και κάφρους στο μυαλό Μισέλληνες, που δεν δέχονται να υπερασπιστούν την Ελλάδα ΜΑΣ;... Ό,τι και να ’ναι, να τσακιστούνε να φύγουνε από μια χώρα που αποδεδειγμένα ΔΕΝ την αγαπάνε, αφού ΟΥΤΕ το ελάχιστο δεν κάνουνε γι’ αυτήν, δηλ. να πιάσουνε το όπλο για να την υπερασπιστούνε!...

Ως γνωστό, εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές (οι «ακραίοι» κατά τους καραγκιόζηδες της Τηλεδημοκρατίας) ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ για την σημαία ΜΑΣ! Και, φυσικά, όχι απλά την λατρεύουμε, αλλά ΜΙΣΟΥΜΕ θανάσιμα όποιον την καίει ή δεν την σέβεται!... Βράζω λοιπόν μέσα μου από κείμενα των Αντίχριστων-Εβραιόδουλων-Ανθελλήνων Ιεχωβάδων, που λένε τα παρακάτω για την Τιμημένη Σημαία ΜΑΣ, για την οποία είμαι ορκισμένη να δώσω και την ζωή μου την ίδια (!):

«Σύμβολο του Σατανά και Πατσαβούρα, την οποίαν σε κάθε δυνατήν ευκαιρίαν πρέπει να περιφρονούμε είτε φτύνοντας και μουτζώνοντας ή τουλάχιστον γυρίζοντας τα οπίσθιά μας προς αυτήν»!!!... Και συνεχίζουν οι τρισκατάρατοι:

«Το κυριώτερο σύμβολο πίστεως από το κεντρικό αντικείμενο λατρείας του Εθνικισμού είναι η ΣΗΜΑΙΑ, και έχουν εφευρεθή περίεργοι λειτουργικοί τύποι για τον «χαιρετισμόν» της ΣΗΜΑΙΑΣ, την «υπόκλισι», την «υποστολή» και την «ύψωσί» της»!...

Τι λέτε, ρε παλιόμουτρα λάτρεις του Γιαχβέ και κάθε τι του εβραϊκού; Ώστε ΔΕΝ δέχεστε το Έθνος και την Σημαία ΜΑΣ: Τότε... να τσακιστείτε να φύγετε από αυτή εδώ την χώρα, που – και κατά το Σύνταγμά της – έχει σαφή Εθνικά Σύμβολα και Σαφή Επίσημη θρησκεία, αλλά και συγκεκριμένο Εθνικό προσδιορισμό! Όποιος δεν τα δέχεται αυτά ΟΛΑ, ΔΕΝ είναι Έλληνας και, του εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου: ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ!...
Εάν θέλετε να ζείτε ακόμα στην Ελλάδα ΜΑΣ, τότε θα πρέπει: να αποδεχτείτε ΟΛΑ τα παραπάνω (δηλ. Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια!) και παράλληλα να ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΤΕ την σατανική-εβραϊκή οργάνωση των Ιεχωβάδων!!! Τελειώσανε τα ψέματα ρε! Ή είστε Έλληνες ή ΔΕΝ είστε Έλληνες, αλλά... σατανοεβραίοι!...

Να πω εδώ και άλλα δυο στοιχεία που και αυτά – μαζί με άλλα χιλιάδες – αποδεικνύουνε τον Ανθελληνισμό και τον Αντιχριστιανισμό αυτών των φιδιών που λέγονται Μάρτυρες του Ιεχωβά. Πρώτα απ’ όλα ότι ΔΕΝ σέβονται και, αντίθετα, ΒΡΙΖΟΥΝ τον Ιερό Εθνικό ΜΑΣ Ύμνο! Άρα ΔΕΝ είναι Έλληνες, πάει και τέλειωσε!
Να τι έγραψαν γι’ αυτό το θέμα στο περιοδικό τους (που το χρηματοδοτούνε οι Εβραίοι τραπεζίτες) «Ξύπνα»: «Η επινόηση του Εθνικού Ύμνου είναι κάτι το γελοίο και κατά την ανάκρουσή του έχουμε ιερό καθήκον όχι μόνο να τον αγνοούμε, αλλά και να πράττουμε το παν, για να υπογραμμίζουμε την περιφρόνησή μας προς αυτόν»!!!

Επίσης, οι Εβραιόδουλοι και Εβραιοκίνητοι Ιεχωβάδες θέλουν να... αντικαταστήσουνε την αργία της Κυριακής με την αργία του Σαββάτου!... Δηλ. της ιερής μέρας των Οβριών! Και αυτό το λένε ξεκάθαρα, χωρίς καν να ντρέπονται οι... σατανάδες! Άρα ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ συμπίπτουν 100% με τους Εβραίους και τους σιωνιστές!... Είναι λοιπόν το ίδιο ακριβώς πράγμα και ΚΑΘΕ Έλληνας Εθνικιστής θα πρέπει να τους αντιμετωπίζει όχι μόνο σαν προδότες, αλλά και σαν κατασκόπους-πράκτορες του Ισραήλ και της Σιωνιστικής Κοινότητας των ΗΠΑ!

Αυτά κάνουνε λοιπόν ενάντια στο Έθνος ΜΑΣ οι φιδόψυχοι, υποχθόνιοι εχθροί μας, οι Μάρτυρες του Ιεχωβά!... Γι’ αυτό και εγώ τους λέω: Ουστ ρε από την Πατρίδα ΜΑΣ, Ανθέλληνες και Αντίχριστοι Εβραιόδουλοι! Για πάτε ρε στο Μπρούκλυν να βρείτε τον Ιεχωβά και να δείτε αν ερχόμαστε, παλιοτόμαρα, που θα παίξετε με τις τύχες του Έθνους ΜΑΣ! ΤΩΡΑ να βγούνε εκτός νόμου αυτοί οι ξένοι ρουφιάνοι!... ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, χαφιέδες του Ιεχωβά και χιλιαστές του... «κώλου»!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου