Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019

ΕΝΑΣ ΔΕΣΠΟΤΗΣ ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ;;; ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΘΗ ;;; ΕΥΤΥΧΩΣ ... ΓΙΝΗΚΑΝΕ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ... ΑΡΚΕΙ !!! ΞΕΡΕΤΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΠΙΠΛΗΤΤΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΤΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΦΩΝΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ... ΑΣΕΒΟΥΝ ΣΤΑ "ΑΓΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ" ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΣΑΣ ! ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ;;; ΕΝΑΣ ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ ... ΚΑΠΟΙΑ ΕΣΤΩ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ... ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ;;; ΤΙΠΟΤΕ ;;; "ΟΨΕΣΘΕ ΕΙΣ ΟΝ ΕΞΕΚΕΝΤΗΣΑΝ" !!!

Ναύπλιο: Σάλος για το «πάρτι βλασφημίας» παραμονή Χριστουγέννων

Η αφίσα δείχνει τον Χριστό μακιγιαρισμένο με σκουλαρίκια

Ναύπλιο: Σάλος για το «πάρτι βλασφημίας» παραμονή Χριστουγέννων
Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο Ναύπλιο αφίσα που προσκαλούσε τον κόσμο σε πάρτι «βλασφημίας» για την παραμονή των Χριστουγέννων.
Η αφίσα που επέλεξαν οι διοργανωτές του πάρτι σε μπαρ του Ναυπλίου δείχνει τον Χριστό μακιγιαρισμένο με σκουλαρίκια ενώ στο κείμενο που συνόδευε την εκδήλωση στα social media αναφέρονταν τα εξής:
«Γιορτάζουμε τα 2019α γενέθλια του ανθρώπου που έφερε στον κόσμο το μήνυμα της αγάπης κ της αλληλεγγύης προς όλους με μια κλασική εορταστική εξεφτελιστική παρτάρα όπως κάθε χρόνο. Μουσικάρες για μας διαλέγει η Μαρωφυλλιά από τα παλιά. Αμαρτωλοί του κόσμου ελάτε».
Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε και φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον εφημέριο του Ιερού Ναού Γενεσίου της Θεοτόκου και τους διοργανωτές.
Υπάρχει μια λεπτομέρεια που αύξησε τις αντιδράσεις και που πιθανόν οι δημιουργοί της παραποιημένη εικόνας του Χριστού να μην γνωρίζουν...
Η εικόνα που επέλεξαν να διακωμωδήσουν θεωρείται από τους ειδικούς η πιο πιστή αναπαράσταση του πραγματικού προσώπου του Χριστού και περιέχει πολύ μεγάλους συμβολισμούς αλλά και ταυτίζεται σε πάνω από 200 σημεία με την Σινδόνη του Τορίνο.
πηγή: argolikeseidiseis 

3 σχόλια:

  1. Ύστερα από αυτό το εμετικό,
    ας κλείσουν τα "έξυπνα" στόματα που με τόση αυθάδεια λένε: Πού είναι ο Θεός, γιατί δε σώζει τον κόσμο, γιατί επιτρέπει καταστροφές και πείνες και, και, και... Ας φέρουν στο μυαλό τους τα παραπάνω κι ας αναρωτηθούν: Ποιος μακροθυμεί και αγαπά και ποιος φερει ευθύνη... Περιμένουμε πράγματι απάντηση και αντίδραση από την Επίσημη Εκκλησία ,όπως διαβάσαμε στο σχόλιο της ανάρτησης. Για δε τους πολιτικούς υπευθύνους δε σχολιάζουμε, διότι αυτοί έδωσαν το έναυσμα, καταργώντας την ποινή περί βλασφημίας. Μόνο θα μπορούσαμε να τους ρωτήσουμε για τον αντιρατσιστικό νόμο... Γιατί δεν εφαρμόζεται εδώ;; Ή τον ψήφισαν για να ικανοποιούν δικά τους συμφέροντα ;; Όποιον ενοχλούν τα Χριστούγεννα και οι άλλες Άγιες Εορτές, ημών των Ορθοδόξων Χριστιανών, καλύτερα να σιωπούν και να "βράζουν στο ζουμί τους", διότι πρέπει να γνωρίζουν ότι "σκληρόν σοι πρὸς κέντρα λακτίζειν."(αγιογραφικό χωρίο που έχει επιβεβαιωθεί πολλάκις μέσα στους αιώνες που Ζει και Υπάρχει η Εκκλησία μας).
    ΥΓ Μια διαπίστωση... Για να πολεμάτε τον Κύριον μας και την Εκκλησία Του, να γνωρίζετε ότι με αυτό δείχνετε ότι όντως υπάρχει και είναι ο Μόνος Αληθινός Θεός μας. Ειδάλλως, για να πολεμάτε κάτι που δεν υπάρχει, αποδεικνύει νοητικό πρόβλημα!!!
    ΥΓ Μήπως κάποιοι που επέπληξαν τον π. Τιμόθεο για μια ανάρτηση περί του Οικουμενικού Πατριάρχη, μήπως και εν προκειμένω νομίζουν ότι πρέπει να πάρει καμιά άδεια από τη Σύνοδο (sic) για να γράψει...;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι... "διοργανωτές" αυτοί, αυτά τα χοϊκά ανθρωπάκια° απ' ότι φάνηκε η ζωή που επέλεξαν να κάνουν είναι τόσο ανούσια που για να τραβήξουν προσοχή και να νιώσουν ότι κάτι αξίζουν, προτίμησαν να παραποιήσουν με τόσο βλάσφημο τρόπο το Πανίερο πρόσωπο του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και όχι να Το προσκυνήσουν.... όπου μόνο τότε θα έπαιρνε άξια η ζωή τους!! 
    Όμως ό, τι και να κάνουν ενάντια στον Κύριο, όποια βλασφημία και να ξεστομίσουν... ΚΥΜΒΑΛΑ ΑΛΑΛΑΖΟΝΤΑ παραμένουν!!!!
    Όσο για την ΚΑΜΙΑ μέχρις στιγμής αντίδραση από την Ιεραρχία της Ορθοδόξου Εκκλησίας... τι να πούμε;;; Και τι να περιμένουμε τελικά;;;
    Οι μουσουλμάνοι, όταν σατιρήσουν τον δήθεν προφήτη τους° διοργανώνουν τρομοκρατικές επιθέσεις και σκοτώνουν ακαριαία όποιον από τους "ιβρυστές" πιάσουν!
    Εδώ βλασφημείται το πρόσωπο της Κεφαλής της Εκκλησίας μας, ο Μόνος Αληθινός Θεός και τηρείται σιγή ιχθύος;;;!!! Ουδεμία θέση;;;!!! Ουδεμία ενέργεια;;;!!!
    Ίδωμεν.......!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μη φοβασται ,ο αργολιδος ελεγχει την κατασταση ειναι κοντα στους νεους,με ρακετες,με χορους και εκδρομες.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή