Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΝΟΘΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΤΟΥ ΝΙΚΟΛ. ΒΟΪΝΕΣΚΟΥ

Σεισμός πολλών ρίχτερ έγινε στις 21 Ιανουαρίου 2018 στη Θεσσαλονίκη μας, τη μεγαλύτερη πόλη της Ελληνικής Μακεδονίας μας. Δοξασμένος να είναι ο άγιος Τριαδικός Θεός μας, διότι, παρά την πολύχρονη αντιχριστιανική και ανθελληνική προπαγάνδα, που γίνεται στη χώρα μας από ντόπιες και ξένες σκοτεινές δυνάμεις,
υπάρχουν ακόμη πολλοί Έλληνες, οι οποίοι αγαπούν τον Χριστό και την Ελλάδα. 
Οι πολιτικοί τραντάχτηκαν και ζήλεψαν. Τραντάχτηκαν, διότι δεν περίμεναν ποτέ να μαζευτεί τόσος πολύς κόσμος. Ζήλεψαν, διότι λόγω των ψεμάτων και των αδικιών που διαπράττουν, στις συγκεντρώσεις τους μαζεύονται ελάχιστοι άνθρωποι. Μερικά ελληνικά κανάλια προς καταισχύνη τους, μάταια προσπάθησαν να μειώσουν την αξία του μεγαλειώδους συλλαλητηρίου, ενώ αντίθετα, ξένα κανάλια δεν έκρυψαν τον θαυμασμό τους για αυτό το καταπληκτικό και πολύ σημαντικό γεγονός, ανεβάζοντας τους συγκεντρωθέντες σε οχτακόσιες και άνω χιλιάδες. 
Επειδή πολλά λέγονται και γράφονται για αυτό το πολύ σοβαρό ζήτημα θα σημειώσω μόνο μία παρατήρηση και μία πρόταση. Πολλούς αιώνες δεν υπήρχε Μακεδονικό ζήτημα και κανείς δεν αμφισβητούσε την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας. Το ζήτημα αυτό ξεκίνησε το 1878 από τους Σλάβους και φούντωσε από τις ενέργειες του προέδρου της Γιουγκοσλαβίας Τίτο. Παραδόξως το ζήτημα αυτό συνεχίζεται από τους καπιταλιστές της Δύσεως, οι οποίοι αντί να υπερασπίζουν τα δίκαια της πατρίδας μας, υπερασπίζουν τα άνομα συμφέροντα του κρατιδίου των Σκοπίων. Δεν σας κάνει εντύπωση αυτό; Τι άραγε συμβαίνει; Ποιες σκοτεινές δυνάμεις κρύβονται από πίσω; 
Εάν τελικά οι πολιτικοί μας υποχωρήσουν κάτω από τις πιέσεις των δυτικών «συμμάχων» μας και δεχτούν το όνομα Nova Macedonia, δηλαδή Νέα Μακεδονία, όσοι αγαπάμε τον Χριστό και την Ελλάδα να αλλάξουμε ένα γράμμα και να αποκαλούμε το πολυεθνικό κρατίδιο των Σκοπίων Νόθα Μακεδονία. 
Ευχόμαστε καλή συνέχεια στον άγιο εθνικό αγώνα για την υπεράσπιση της Μακεδονίας μας και καλή επιτυχία στο συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου