Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Χάρη σε μια απερισκεψία, αυτή η νεαρή ζητάει από τους γιατρούς να της αφαιρέσουν... το μάτι!

Εδώ και τρεις μήνες υποφέρει από τις συνέπειες ενός ερασιτεχνικού τατουάζ

Η χειρότερη εξέλιξη που μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιος όταν κάνει ενα τατουάζ είναι να μην του αρέσει η εκτέλεση του σχεδίου, να ακούσει κάποια αρνητικά σχόλια ή να μετανιώσει για την επιλογή του θέματος.
Για μια νεαρή γυναίκα από τον Καναδά, ωστόσο, οι συνέπειες του τατουάζ που έκανε τον
Σεπτέμβριο ξεπερνούν κατά πολύ σε σοβαρότητα όλα τα παραπάνω, αφού περιλαμβάνουν έντονο πόνο, αισθητικά φρικτό αποτέλεσμα αλλά και τον κίνδυνο τύφλωσης!
Η 24χρονη Caitlin Gallinge από την Οττάβα άφησε το αγόρι της, έναν εκπαιδευόμενο tattoο artist να της κάνει ένα τατουάζ στο μάτι πριν από μερικούς μήνες και έκτοτε υποφέρει φρικτά από έντονο πόνο, πρήξιμο και διαρροή χρώματος, χωρίς να υπάρχουν καθόλου σημάδια βελτίωσης.
Σύμφωνα με την ίδια, ο τότε φιλος της (με τον οποίο φυσικά χώρισε μετά το φιάσκο του ματιού) δεν αραίωσε το μελάνι όπως έπρεπε και χρησιμοποίησε υπερβολικά μεγάλη ποσότητα όταν της έκανε το τατουάζ. Λίγη ώρα μετά ξεκίνησε ο πόνος και η απίστευτη ταλαιπωρία που δεν λέει να τελειώσει.
Σήμερα, τρεις μήνες μετά, χρειάζεται να καταβάλλει ιδιαίτερη προσπάθεια ακόμα και για να ανοίξει το δεξί της μάτι, ενώ οι γιατροί δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο να χάσει την όρασή της.
Η κοπέλα, που εργάζεται ως μοντέλο και έχει πλήθος άλλα τατουάζ και πίρσινγκ στο σώμα της, έχει φτάσει στα όρια της και αποκάλυψε πρόσφατα στους ακόλουθούς της στο Twitter ότι σκέφτεται να ζητήσει από τους γιατρούς να της αφαιρέσουν το μάτι, προκειμένου να πάψει να υποφέρει.
Η ίδια δημοσιοποίησε την  ιστορία της όχι - όπως λέει η ίδια - για να αποτρέψει τα νέα παιδιά να κάνουν τατουάζ (αφού η ίδια παραμένει φαν) αλλά προκειμένου να τα προειδοποιήσει να απευθύνονται πάντα σε έμπειρους επαγγελματίες όταν παίρνουν τη μεγάλη απόφαση να σημαδέψουν μόνιμα το σώμα τους.
ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου