Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Bόλτα σε διάσημους δρόμους του κόσμου!

| 13:07 - 1 Απριλίου 2016
Κάποιοι έχουν ιστορία πίσω τους, άλλοι είναι πρωτότυποι στον σχεδιασμό και ορισμένοι είναι υπέροχοι στη θέα… Λόγω της παγκόσμιας μουσικής και κινηματογραφικής σκηνής, του τρόπου κατασκευής τους και πολλών άλλων ιστορικών γεγονότων που συνδέονται με τους δρόμους που θα δείτε στη συνέχεια κάνουν τη διαδρομή εκεί ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα…
Lombard Street perierga.gr - Bόλτα στους πιο διάσημους δρόμους του κόσμου!

Bρίσκεται στο βόρειο τμήμα του Σαν Φρανσίσκο και είναι διάσημος για το κομμάτι μονής κατεύθυνσης ανάμεσα στις οδούς Hyde και Leavenworth, στο οποίο ο δρόμος έχει οκτώ απότομες στροφές. Έχει κερδίσει τον τίτλο του δρόμου με τις περισσότερες και πιο απότομες στροφές στον κόσμο.
Abbey Road perierga.gr - Bόλτα στους πιο διάσημους δρόμους του κόσμου!
Η συγκεκριμένη διάβαση πεζών στο Λονδίνο έγινε παγκοσμίως γνωστή όταν οι Beatles φωτογραφήθηκαν να τη διασχίζουν για το εξώφυλλο του άλμπουμ τους ”Abbey Road”.

Walk of Fame perierga.gr - Bόλτα στους πιο διάσημους δρόμους του κόσμου!
H Λεωφόρος της Δόξας στο Χόλιγουντ είναι άκρως εντυπωσιακή. Έχει περισσότερα από 2.400 αστέρια στα πεζοδρόμια κατά μήκος της. Όλα είναι αφιερωμένα σε διάσημους αστέρες της βιομηχανίας του θεάματος, φέροντας τα ονόματα ηθοποιών, μουσικών, σκηνοθετών, παραγωγών κ.λπ.

La Rambla perierga.gr - Bόλτα στους πιο διάσημους δρόμους του κόσμου!
Είναι ένας πολύβουος πεζόδρομος στην καρδιά της Βαρκελώνης που συνδέει την πλατεία της Καταλονίας με το Άγαλμα του Χριστόφορου Κολόμβου στη θάλασσα. Το μήκος του πεζόδρομου είναι 1.2 χιλιόμετρα και αποτελεί την κλασική βόλτα των τουριστών και των ντόπιων.

Orchard Road perierga.gr - Bόλτα στους πιο διάσημους δρόμους του κόσμου!
Η δεντρόφυτη αυτή λεωφόρος στη Σιγκαπούρη φιλοξενεί μεγάλη γκάμα ξενοδοχείων και βρίσκεται στο επίκεντρο της εμπορικής δραστηριότητας της πόλης.

Wall Street perierga.gr - Bόλτα στους πιο διάσημους δρόμους του κόσμου!
Eίναι ένας ιστορικός δρόμος, που συνδέεται άρρηκτα με τους πλούσιους και διάσημους. Eδώ βρίσκεται το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, το μεγαλύτερο στον κόσμο και ονομαστηκε Wall Street από τον τοιχο που έχτισαν οι Ολλανδοί τον 17ο αιώνα.

Boulevard South perierga.gr - Bόλτα στους πιο διάσημους δρόμους του κόσμου!
Αν το Λας Βέγκας είναι η Μέκκα του τζόγου, ο συγκεκριμένος δρόμος είναι το κέντρο του. Εδώ βρίσκονται τα περισσότερα καζίνο και τα πεντάστερα, χλιδάτα ξενοδοχεία.

Champs-Élysées perierga.gr - Bόλτα στους πιο διάσημους δρόμους του κόσμου!
Είναι ο πιο γνωστός δρόμος του Παρισιού και ουσιαστικά αποτελεί σύμβολο της πόλης.


ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου