Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016


Δημόσια Ομολογία Πίστεως της Ειρ. Μερκούρη: «Είναι υπέροχο να εξομολογείσαι και να κοινωνάς-Ξεπούλημα ψυχής να πας με μουσουλμάνο» (ΒΙΝΤΕΟ)

    Δημόσια Ομολογία Πίστεως της Ειρ. Μερκούρη: «Είναι υπέροχο να εξομολογείσαι και να κοινωνάς-Ξεπούλημα ψυχής να πας με μουσουλμάνο» (ΒΙΝΤΕΟ)
    Δημόσια Ομολογία Πίστεως από την Ειρήνη Μερκούρη... «είναι
    υπέροχο να εξομολογείσαι και να κοινωνάς»

    ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

    3 σχόλια:

    1. Είναι τραγικό, άνθρωποι βαπτισμένοι στο όνομα της Αγίας Τριάδος, αντί να μελετάμε Αγία Γραφή και τα της μόνης αληθινής θρησκείας, να υπερασπιζόμαστε με τόσο μένος το δικαίωμα των ανθρώπων να πιστεύουν σε άλλες "θρησκείες" και όχι στην Ορθοδοξία...!
      Και ακόμα χειρότερο, όταν κάποιον Χριστιανό, τον φωτίσει ο Θεός να μιλήσει δημοσίως σε πιο ευρύ κοινό, λέγοντας το άσπρο άσπρο και το μαύρο μαύρο... τότε λήγουμε τη συζήτηση αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο παραπάνω είναι υπερβολικός και εκτός πραγματικότητας... καθαρά κοσμικής πραγματικότητας!!
      Λοιπόν, δεν αξίζουμε τα όσα άσχημα και δεινά μας συμβαίνουν ιδιαιτέρως τα τελευταία χρόνια;;
      Λέει που και που κανένας Χριστιανός καμιά αλήθεια και απορρίπτουμε και τον λόγο του και τον ίδιο... οπότε, μην παραπονιόμαστε για τα ψέμματα και τις ανακρίβειες που μας πουλάνε... και μάλιστα με πολύ ακριβό αντίτιμο...!!!
      Είμαστε άξιοι των επιλογών μας...!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Ο Ανώμαλος! η Αιρετική!και η Χαζή!.
      Μα πόσο Αντίχριστοι μπορεί να είναι!!!!!!
      Να είναι βαλτοί μήπως?...Μπαα!.
      Μερικοί/ες της τηλεοπτικής χειραγώγησης ΝΑΙ είναι...!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. ΕΧΩ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ!ΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΩΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΣΤΩ ΑΥΤΟΝ....(ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΕΚΕΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ)ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΟΧΙ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ...ΑΛΛΑ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΑΝ ΑΥΤΗ!Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΙΩΠΟΥΝ ΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή