Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Στο δημοτικό σχολείο Σαγείκων ο Πατρών Χρυσόστομος – Συγκίνηση από το «ευχαριστώ» των παιδιών (ΦΩΤΟ)

Στο δημοτικό σχολείο Σαγείκων ο Πατρών Χρυσόστομος – Συγκίνηση από το «ευχαριστώ» των παιδιών (ΦΩΤΟ)
Το δημοτικό σχολείο Σαγείκων επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος αποδεχόμενος την πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και της διευθύντριας του σχολείου Εύας Ασημακοπούλου.
Ο Σύλλογος και η διεύθυνση του σχολείου ήθελαν να τιμήσουν τον Μητροπολίτη Πατρών για την άμεση ανταπόκρισή του στο
αίτημά τους για προσφορά δεκατιανού σε όλους τους μαθητές του σχολείου.
Ο Μητροπολίτης ευχήθηκε υγεία και αγάπη σε όλους, τόνισε ότι θα βρίσκεται πάντα δίπλα στα παιδιά που τον έχουν ανάγκη και δέχθηκε με ιδιαίτερη συγκίνηση την τιμητική πλακέτα που του απένειμε η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Άντα Γκριμπούρα, αλλά και τις ζωγραφιές των μαθητών που του χάρισαν στο τέλος της εκδήλωσης. Οι μαθητές της Ε΄ Δημοτικού τραγούδησαν προς τιμην των προσκεκλημένων τους, ενώ οι μαθητές του Νηπιαγωγείου χάρισαν στον Μητρολίτη την κυρα – Σαρακοστή!
Θερμές ευχαριστίες απηύθυνε προς τον Μητροπολίτη, η διευθύντρια του σχολείου Εύα Ασημακοπούλου, υπογραμμίζοντας ότι ο αγώνας που κάνουν είναι μεγάλος και απαιτείται η βοήθεια όλων των αρμόδιων υπηρεσιών. Η κ. Γκριμπούρα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη μεγάλη ανταπόκριση των ιδιωτών που προσφέρουν καθημερινά στο σχολείο των Σαγείκων.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Παλαιολόγος, ο βοηθός δημάρχου σε θέματα Παιδείας και πρόεδρος του ΟΤΑΔ Ξ. Μπαχράς, ο πρόεδρος της επιτροπής παιδείας και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Βασίλης Γκοτσόπουλος, η πρόεδρος της ΚΕΔΔΥ Πατρούλα Κοκκίνη, ο σύμβουλος Γρηγόρης Μάλλιαρης, ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων δυτικής Αχαΐας Βασίλης Καρβουνιάρης, το μέλος της Ένωσης Αλέξανδρος Πετρόπουλος, όλοι οι εκπαιδευτικοί και πολλοί γονείς.
0403patr (1).jpg
0403patr (2).jpg
0403patr (3).jpg
0403patr (4).jpg
0403patr (5).jpg
0403patr (6).jpg
0403patr (7).jpg
0403patr (8).jpgΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου