Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Τα κλειστά σύνορα των Σκοπίων και η ανεύθυνη πολιτική σύσσωμου του πολιτικού συστήματος

Οι πολιτικοί αρχηγοί σήμερα συναντήθηκαν υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλο για να δώσουν λύση στο προσφυγικό.

 Ούτε ένα κοινό ανακοινωθέν δεν κατάφεραν να υπογράψουν αφού ο κομμουνιστής κ. Κουτσούμπας απεχώρησε. Να τονίσουμε πως στη σύσκεψη αυτή δεν είχε προσκληθεί ο αρχηγός του τρίτου πολιτικού κόμματος της Πατρίδας μας ο κ. Νίκος Μιχαλοκιάκος προφανώς γιατί οι απόψεις του για το μεταναστευτικό είναι ενοχλητικές από τους υπόλοιπους αρχηγούς του δήθεν "δημοκρατικού" τόξου.

 Όλοι αυτοί χωρίς να έχουν καν την ΑΝΟΧΗ των ψηφοφόρων τους πήγαν εκεί για να συζητήσουν και να δώσουν λύσεις στην τραγική εικόνα με τον εγκλωβισμό χιλιάδων προσφύγων και λαθρομεταναστών στην Πατρίδα μας.

Μια βόλτα στην πρώην πλατεία Βικτωρίας και τώρα πλατεία Καμπούλ θα δώσει απαντήσεις σε όλους τους δήθεν ανθρωπιστές που δεν βλέπουν ΑΚΟΜΑ που οδηγούμαστε. Οι ορδές των μουσουλμάνων εποίκων κατακλύζουν κάθε γωνιά της Πατρίδας μας πλέον αφού ανεξέλεκτοι και αφημένοι στην τύχη ή στην ατυχία τους περιπλανώνται μέσα στην Ελληνική Επικράτεια ψάχνοντας τρόπους να μετακομίσουν στην καρδιά της Ευρώπης. Εκεί που οι λαοί αλλά και αρκετοί πολιτικοί αρχηγοί τους επιφυλάσουν μια ψυχρή και εχθρική υποδοχή αφού δεν τους θέλουν.

 Το γεγονός πως μόνο η δική μας κυβέρνηση και το δικό μας πολιτικό σύστημα δεν βλέπει τους κινδύνους που έχουμε από αυτές τις ροές είναι κάτι το οποίο θα αναζητήσει ο ιστορικός του μέλλοντος. Οι ευθύνες όλων είναι μεγάλες αλλά και του απλού λαού που πρέπει να αποφασίσει εάν θα υπερασπίσει την ΦΥΛΗ του ή θα αφεθεί αμαχητί παραδομένος στα χέρια των αυριανών δολοφόνων του.

Ο "ανθρωπισμός" και η "ηθική" της αριστεράς και της ψοφοδεξιάς δεν πιάνουν σε εμάς. Δεν μπορεί η ΕΛΛΑΔΑ να φιλοξενήσει ούτε ΕΝΑΝ λαθρομετανάστη ούτε ΕΝΑΝ πρόσφυγα γιατί ήδη δεν μπορεί να δώσει τα απαραίτητα στους δικούς της κατοίκους.

Η μόνη πραγματική λύση είναι η φυλάκιση και ο εγκλεισμός σε φυλακές όλων όσων περνάνε τα σύνορά μας χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα και φυσικά εμείς δεν μπορούμε να παρέχουμε άσυλο σε κανέναν από αυτούς γιατί δεν έχουμε ως Κράτος την οικονομική δυνατότητα να τους παρέχουμε (αυτό σημαίνει να παρέχεις άσυλο) στέγη και τροφή.

Η Πατρίδα δεν μπορεί να γίνει αποθήκη ψυχών και σωμάτων ταλαιπωρημένων ανθρώπων που αύριο θα διαλύσουν ό,τι όρθιο έχει απομείνει στους θεσμούς της Πολιτείας μας.

Σ.Μ 

ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου