Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

ΦΟΒΕΡΟ! ΤΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΒΙΝΤΕΟ.


ellas-giouliver
Το ντοκιμαντέρ του Paul Mason #ThisIsACoup δείχνει πως ο Τσίπρας κορόιδεψε και πρόδωσε τον Ελληνικό λαό…
Δε χρειάζεται να πούμε τίποτε άλλο. Ναι, ξέρω, θα μπορούσε ο Mason να βάλει πολλά άλλα στο ντοκιμαντέρ του, αλλά πιστεύω ότι αυτά τα λίγα που δείχνει είναι αρκετά για να καταλάβουμε όλοι ότι ο Τσίπρας ήταν το πιόνι που περίμενε υπομονετικά να έρθει η σειρά του για να τον παίξουν.

Είπε ψέματα, πολλά ψέματα, γιατί ήξερε ότι οι λαοί εύκολα κατευθύνονται. Τρανή απόδειξη το γεγονός ότι τον βγάλαμε για 2η φορά Πρωθυπουργό παρόλο την εξαπάτηση. Αυτή είναι η μεγάλη νίκη του!
Σίγουρα τα αφεντικά του, του λένε σήμερα: «Δε στο λέγαμε ρε Αλέξη; Θα βγεις νικητής από όλο αυτό. Όσα ψέματα και να πεις, θα βγεις και πάλι. Το έχουμε δει το έργο πολλές φορές στο παρελθόν, και σε πολλές χώρες. Έχουμε χαζέψει τους λαούς τόσο πολύ, που οτιδήποτε και να τους πούμε, το πιστεύουν! Θα διώξεις και τους διαφωνούντες, ειδικά αυτούς που έχουν δίκιο. Μην ανησυχείς, τα ΜΜΕ θα μας βοηθήσουν. Θα τους ξεφτιλίσουμε όλους στα ΜΜΕ ώστε ο χαζός λαός να τους γυρίσει την πλάτη. Τα έχουμε ξανακάνει ρε κουτό, μην ανησυχείς. Οι λαοί έχουν χαζέψει σου λέμε. Ενδιαφέρονται πιο πολύ για το τελευταίο iPhone, παρά αν θα έχουν μέλλον αύριο. Ενδιαφέρονται πιο πολύ τι έκανε η Βανδή και ο Ρουβάς, παρά αν θα έχουνε τα παιδιά τους δουλειά. Όλα είναι στο σχέδιο!»
«Εντάξει Αλεξάκο; Τώρα χάρισέ μας τα ασημικά της χώρας σου, γιατί έχουμε να πάμε και σε άλλες χώρες. Άντε, αργήσαμε με τις βλακείες σου!»
Κλείνοντας να πω ότι, θα ήθελα να μιλήσω με όλους αυτούς που πανηγύριζαν μετά τη νίκη του Σύριζα στις εκλογές, αυτοί που χόρευαν και σήκωναν τις γροθιές τους στον αέρα, και να του ρωτήσω:
Πως νιώθετε τώρα;;; (Ρητορική ερώτηση, γιατί είπαμε… έχουμε χαζέψει)
Ναι, κ. Μείσον, #ThisIsaCoup, αλλά δεν είναι πραξικόπημα της Ευρώπης στην Ελλάδα, αλλά πραξικόπημα του Σύριζα και των ΑΝΕΛ, μαζί με τους ολιγάρχες, προς τον Ελληνικό λαό!
#ThisIsACoup-from-Siriza-to-Greek-people!
Τα 4 επεισόδια του ντοκιμαντέρ ακολουθούν:








strouthokamilos, triklopodia.gr
ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου