Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

«Συνειδητοποιείτε τι κάνατε;» Η ομιλία του Πούτιν στον ΟΗΕ (vid)





Όσο προχωρούν οι εξελίξεις διαφαίνεται ακόμα περισσότερο πως η Ρωσία αποτελεί το μοναδικό αντίβαρο στην προσπάθεια επιβολής ενός κέντρου εξουσίας σε ολόκληρο τον πλανήτη, που θα καταργήσει πλήρως τις ατομικές
ελευθερίες των απανταχού πολιτών.

Ο Πούτιν, στην ομιλία του στον ΟΗΕ, που εννοείται ούτε αυτή έπαιξαν τα κανάλια, καταγγέλλει την εν λόγω προσπάθεια, αντιπροτείνοντας διεθνή συνεργασία στα πλαίσια της ελεύθερης οικονομίας, η οποία σοβιετικοποιείται από την Δύση.

Καυτηριάζει τις δήθεν «δημοκρατικές» επαναστάσεις σε Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική, οι οποίες επέφεραν βία φτώχεια και καταστροφή.

Κάνει λόγο για χειραγώγηση εξτρεμιστικών οργανώσεων, καταγγέλοντας τους ισλαμιστές που δρουν με την υποτιθέμενη «μετριοπαθή αντιπολίτευση» κατά του Άσαντ, σφάζοντας εκατοντάδες χριστιανούς και άλλους αλλόπιστους.

Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην Ουκρανία και το πραξικόπημα των παγκοσμιοποιητών της Δύσης σε συνεργασία με τους νεοναζί.

Ταρακουνώντας ολόκληρη την αίθουσα, ρωτά τους παγκοσμιοποιητές: Συνειδητοποιείτε τι κάνατε; Η απάντηση είναι συνειδητοποιούν πάρα πολύ καλά τι κάνουν.

Η δουλειά αυτού που ενημερώνει δεν είναι να είναι ψευτοαντικειμενικός «κόβοντας το καρπούζι στην μέση», όπως πήγε ο Σολομών να κόψει στα δύο το μωρό που διεκδικούσαν δύο μανάδες, μία εξ αυτών η αληθινή

Η δουλειά του είναι να γράφει για το δίκιο. Και το δίκιο αυτή την στιγμή είναι με την Ρωσία του Πούτιν.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την ομιλία και βγάλτε μόνοι τα συμπεράσματά σας:




pygmi.gr

ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου