Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ Μασόνος των Skull and Bones ο Τσίπρας!

https://hellasforce.files.wordpress.com/2015/10/ceb1cebbceb5cebeceb7cf83-cf84cf83ceb9cf80cf81ceb1cf83-cf80ceb1cebdcebfcf83-cebaceb1cebccebcceb5cebdcebfcf83-cebaceb1ceb9-cf86cf81ceb1.jpg?w=750Με τον πιο επισημο τροπο επιβεβαιωσε την πρόσφατη μυηση του στην τεκτονική οργανωση των Skull and Bones κατα το προσφατο ταξιδι του στη Νέα Υορκη

(λεπτομερειες για τη μυηση εδω) ο Αλέξης Τσίπρας.


Συγκεκριμένα στην επισκεψη του Ολαντ στη χώρα μας, την ωρα του εθνικού υμνου αντι να καθησει σε σταση προσοχής σταυρωσε τα χερια ( οπως προσταζει το πρωτοκολλο των Skull and Bones ) για να δειξει την απεχθεια της οργανωσης στο κρατος-εθνος και σε καθε τι εθνικο οπως ο εθνικος υμνος και η σημαία μιας χωρας, ενω σηκωνε συνεχεια το κεφαλι του ψηλά για να τιμήσει τον Μ.Α.Τ.Σ. ( Μεγάλο Αρχηγό Του Συμπαντος ).


Η συγκεκριμένη σταση του Αλέξη Τσίπρα ηταν η επισημη σταση των ανωτατων μελων της οργανωσης που πρεπει να τηρουν καθε φορα που ακουγεται ο εθνικος υμνος μιας χωρας ή εχουμε επαρση της σημαιας.



 hellasforce

ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

1 σχόλιο:

  1. Δεν είναι απόδειξη ότι ανήκει στην συγκεκριμένη οργάνωση η στάση του. Αποδεικνύει πολύ απλά πόσο χαμηλά στην υπόληψή του είναι η Πατρίδα, η Σημαία και ο Εθνικός μας ύμνος. Να τον χαίρονται όσοι τον σιγοντάρισαν επί μήνες επειδή δήθεν διαπραγματεύτηκε και κυρίως όσοι τον ψήφισαν. Έναν αρνητή Πίστεως και Πατρίδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή