Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

H Μητρ. Πατρών για τον ξυλοδαρμό του ιερέα στην Αλβανία

H Μητρ. Πατρών για τον ξυλοδαρμό του ιερέα στην Αλβανία
Η Μητρ. Πατρών τοποθετήθηκε για τον ξυλοδαρμό του ιερέα στην Αλβανία που έγινε προ ημερών. Αναλυτικά:
 
Πληροφορηθέντες περί της άνανδρης επιθέσεως εναντίον του σεμνού Έλληνα Ιερέως Χρίστου Παππά, στους Αγίους Σαράντα Β.Ηπείρου και του άγριου ξυλοδαρμού του, εκφράζομε την έντονη διαμαρτυρία μας για την αποτρόπαια αυτή πράξη και
την συμπαράστασή μας στον σεβάσμιο Κληρικό, ο οποίος με ιεροπρέπεια και αφοσίωση στην αγία μας Εκκλησία, υπηρετεί το έργο της δόξης του Θεού και της σωτηρίας των ανθρώπων.

Ο π. Χρίστος τυγχάνει γνωστός σε Πατρινούς Ιερείς, οι οποίοι μεταβαίνουν στην γείτονα χώρα, επί σειρά ετών για να βοηθήσουν στο έργο της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Αλβανίας, με την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Αναστασίου.


Με τον π. Χρίστο επικοινώνησε τηλεφωνικά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος, ο οποίος εξέφρασε την αγάπη του και τις ευχές του Ιερού Κλήρου και του ευσεβούς Λαού των Πατρών.
Εκφράζοντες για μια ακόμα φορά την λύπη μας για ο, τι συνέβη στον π. Χρίστο και για όποια άλλα όμοια περιστατικά, του ευχόμεθα ταχείαν ανάρρωση και προσευχόμεθα να μη υπάρξουν άλλες τέτοιες συμπεριφορές, εις βάρος προσώπων και ιερών τόπων, οι οποίες προσβάλλουν την ανθρώπινη προσωπικότητα και τον άνθρωπο πολιτισμό.

ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου