Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Βρώμικη προπαγάνδα μὲ τὸν θάνατο μικρῶν παιδιῶν!!!


http://filonoi.gr/wp-content/uploads/2015/09/%CE%92%CF%81%E1%BD%BD%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%B1%CE%B3%E1%BD%B1%CE%BD%CE%B4%CE%B1-%CE%BC%E1%BD%B2-%CF%84%E1%BD%B8%CE%BD-%CE%B8%E1%BD%B1%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%E1%BF%B6%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%E1%BF%B6%CE%BD12.jpgἘφ΄ ὅσον μᾶς θίγει ποὺ μᾶς θίγει, κάθε τι ἀπὸ αὐτὰ ποὺ συμβαίνουν στὸν πλανήτη…
Κι ἐφ΄ ὅσον ἀρχίσαμε νὰ τὰ γράφουμε μὲ τὸ  ὄνομά τους…
Κι ἐφ΄ ὅσον, ὅπως
προβλέπεται, γιὰ ἀρκετὰ χρόνια ἀκόμη θὰ ἔχουμε καταῤῥεύσεις ὁπουδήποτε…
…ἄς μείνουμε στὴν οὐσία. 

Μὲ ἀφορμὴ καὶ μοχλὸ τὰ θύματα τῆς Συρίας, τῆς Οὐκρανίας, τῆς Λιβύης, τοῦ Ἰρᾶκ, τῆς Ὑεμένης, τῆς Παλαιστίνης, τῆς Νιγηρίας, ἀλλὰ κι ὅλα τὰ ἄλλα, παγκοσμίως, θὰ μετατραποῦμε, σταδιακῶς, ὅλοι μας σὲ θύματα.
Καί τό …ἀστεῖο;
Θὰ τὸ ἔχουμε ἐπιδιώξει μόνοι μας!!!

Παράδειγμα…

Τὰ φερόμενα ὡς …«ἀριστερά» κόμματα, ποὺ …θεωρητικῶς ὄφειλαν νὰ ὑπερασπίζονται τὰ δίκαια τοῦ ἐργάτου, ἔσπευσαν νὰ …μισθοδοτηθοῦν καταλλήλως, μὲ σταθεροὺς χρηματοδότες τους τὶς τράπεζες, πρὸ κειμένου νὰ ἀπαλειφθοῦν ὅλα τὰ δικαιώματα τοῦ (κάθε) ἐργάτου καὶ φυσικὰ οἱ συνδικαλιστὲς σήμερα, ἑκατομμυριοῦχοι γάρ, νὰ μᾶς κουνοῦν τὸ δάκτυλο ἀπὸ τὴν …ἀπέναντι πλευρά, μὲ ὅλες τὶς καταθέσεις τους στὰ ἐξωτερικά…

Βρώμικη προπαγάνδα μὲ τὸν θάνατο μικρῶν παιδιῶν!!!2 Βρώμικη προπαγάνδα μὲ τὸν θάνατο μικρῶν παιδιῶν!!!1 

Τοκογλυφία καὶ «ἀντιφασισμός» εἶναι ΕΝΑ καὶ τὸ ΑΥΤΟ!!!

Καὶ φυσικὰ τὰ κομματικὰ τους ἐργαλεῖα («Αὐγή», «Ῥιζοσπάστης») σπεύδουν, μὲ μένος, νὰ ὑπερασπισθοῦν τὰ συμφέροντα τῶν τοκογλύφων.
Ξέρουν αὐτοί…

Ο Σκοπός των τελευταίων μαζικών πληθυσμιακών μετατοπίσεων

Βρώμικη προπαγάνδα μὲ τὸν θάνατο μικρῶν παιδιῶν!!!9
Τεράστιο κύμα πληθυσμιακών μετατοπίσεων από την «Συρία» κατέκλεισε τελευταία τα ελληνικά νησιά. Ωστόσο δεν προορίζονται όπως συνέβαινε μέχρι πρόσφατα να παραμείνουν στην Ελλάδα και γ΄ αυτό δεν κατευθύνονται προς την Αθήνα αλλά προς τα Σκόπια, Σερβία , Αυστρία, Ουγγαρία, που παρά την προπαγάνδα πως αυτές οι χώρες ελέγχουν τα σύνορα τους και τάχα δεν περνάει ούτε κουνούπι, κατευθύνονται μαζικά για την Γερμανία.
Το επιτυχημένο πείραμα της εισβολής των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, που έθεσε στο περιθώριο την ελληνική εργατική τάξη, κατέστρεψε τα συνδικάτα, αποδυνάμωσε στο έπακρο τις εργατικές οργανώσεις, και χωρίς αντιστάσεις επιβλήθηκε ο εργατικός μεσαίωνας και η νέο σκλαβιά, επιχειρείται να το εφαρμόσουν και στην γερμανική εργατική τάξη, που ακόμα δεν έχουν μπορέσει να της πάρουν πίσω όλες τις κατακτήσεις της.
Ο νεοφασισμός του 4ου ΡΑΙΧ σαν η τελευταία λύση του καπιταλιστικού σύστηματος που καταρρέει, χρειάζεται επειγόντως να πάρει πίσω όλες τις κατακτήσεις της ευρωπαϊκής εργατικής τάξεως, στην προσπάθεια τους να δώσουν παράταση χρόνου ζωής, στην καπιταλιστική βαρβαρότητα, σαν αποτέλεσμα του αδιεξόδου, της θανάσιμης και αξεπέραστης κρίσεως, στην οποία έχει περιέλθειο καπιταλσμός.
Οι πολυεθνικές για να διατηρήσουν την κερδοφορία χρειάζονται φτηνούς και πειθήνιους εργάτες, να εργάζονται όπως στην Κίνα πάνω από 16 ώρες το 24ωρο για ένα πιάτο ρύζι, όπως στο Αφγανιστάν και στο Μπαγκλαντές, με μισθούς κάτω των 17 και 20 δολαρίων τον μήνα και χωρίς άλλα δικαιώματα. Και αυτό μπορούν να το επιτύχουν με το να μετατρέψουν την Ευρώπη σε Ασία με την αθρόα μετακίνηση των φθηνών μεταναστών.
Αυτός είναι ο σκοπός των καθοδηγουμένων τεραστίων διαστάσεων μετακινήσεις των πληθυσμών από τους τάχατες Σύριους πρόσφυγες όπως μας προπαγανδίζουν ενώ είναι από όλες αφρικάνικες τις χώρες του φθηνού εργατικού προσωπικού. Ήρθαν από εμπόλεμες ζώνες μας λένε, αλλά οι περισσότεροι από ότι φαίνονται μιάζουν σαν τουρίστες και είναι ματσό. 


Βρώμικη προπαγάνδα μὲ τὸν θάνατο μικρῶν παιδιῶν!!!3


Ποιοι πληρώνουν τα έξοδα αυτών των μαζικών πληθυσμιακών μετατοπίσεων;

Η Μέρκελ μας λύνει το πρόβλημα, με το να αναστείλει την συνθήκη του Δουβλίνου ΙΙ.
Στην επίσημη έκθεση του ΟΟΣΑ, αναφέρεται ότι η Γερμανία χρειαζόταν επειγόντως 17.000.000 ξένους εργάτες. Ο αριθμός πρόσφατα άλλαξε προς τα επάνω. Μιλούν για 30.000.000 αλλοδαπούς και βάλε, που προορίζονται να πάρουν τις θέσεις των ντόπιων γερμανών εργατών.
Ο δήθεν «ανθρωπισμός» όλων των λακέδων του 4ου ράιχ των ΗΠΑ-ΕΕ που μας μιλούν για δυστυχισμένους και απελπισμένους που έρχονται τάχα από μόνοι τους λαθραία για να βρούν μια καλλίτερη ζωή, αποδεικνύεται ένα παραμύθι καθώς είναι ένα σχέδιο που οι ίδιοι προωθούν.
Η φασίστρια Μέρκελ μετά την αναστολή της συνθήκης του Δουβλίνου δήλωσε πως οι εισερχόμενοι Σύριοι αλλά και από άλλες αφρικάνικες χώρες αλλοδαποί στην Γερμανία, μπορούν να καταθέσουν αίτημα ασύλου στις γερμανικές αρχές χωρίς να χρειάζεται να επιστρέψουν στη αρχική χώρα μέσω της οποίας εισήλθαν στην Γερμανία και ΕΕ.
Σύμφωνα με την διαδικτυακή πλατφόρμα πληροφορήσεως για ζητήματα ασύλου Asylum Information Database (Aida), Το Ομοσπονδιακό Γραφείο Μετανάστευσης και Προσφύγων της Γερμανίας (BAMF) εξέδωσε εσωτερικές οδηγίες για την αναστολή ισχύος των διαδικασιών που προβλέπει ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός Δουβλίνο ΙΙ τάχα για τους «Συρίους» πρόσφυγες…
ῥεσάλτο

Μᾶς ἀποτελειώνουν ἐμᾶς…

Καὶ ἡ σαπίλα τους προωθεῖται τώρα, ἐπισήμως, ΚΑΙ εἰς τὰς Εὐρώπας τους…
Διότι… Κακὰ τὰ ψέμματα… Τοὺς χρειάζεται τὸ νέο, ὑπάκουο καὶ φθηνὸ ἀνθρώπινον εἶδος…


Ἡ νέα φυλὴ ποὺ μᾶς ἑτοιμάζουν!

Ἄλλως τὲ ὅλη ἡ νομοθεσία τῆς ἡνωμένης εὐρώπης τους ἐκεῖ ἀποσκοπεῖ. ΕΟΖ, μὲ ἀνθρώπινα κουρέλια, μὲ δούλους μεσαιωνικοῦ ἐπιπέδου, ποὺ δὲν θὰ δημιουργοῦν ἐπαναστατικὲς ἑστίες, διότι θὰ εἶναι ὅλοι ὑπάκουοι καὶ πειθήνιοι.

Καὶ πολύ, πάρα πάρα πολὺ πορνεία, ναρκωτικά, ὁμοφυλοφιλία.

Ὅσο γιὰ τὴν προπαγάνδα τῶν ΜΜΕ…

Ἔ… ἀναμενομένη…

Το αχαλίνωτο προπαγανδιστικό εμπόριο ενός παιδικού πτώματος…

Αυτές τις ημέρες μια υστερική ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ καταιγίδα κατέκλυσε τα ΠΑΝΤΑ με την φωτογραφία του πτώματος του πνιγμένου μικρού αγοριού…
Το ίδιο ΑΜΟΚ της «ανθρωπιστικής» εμπορίας της ΦΡΙΚΗΣ ζήσαμε και στην χώρα μας: Ξεφώνιζαν τα ΜΜΕ «ανθρωπιστικά»…
Το ίδιο και οι επαγγελματίες του αντιρατσισμού κάθε χρώματος: Συναινετικό Μέτωπο υστερικής εμπορίας του πτώματος του μικρού αγοριού… 

Αυτή η νεροποντή (παγκόσμια και εγχώρια) των «ανθρωπιστικών» θρήνων και αναθεμάτων, αυτή η ενορχηστρωμένη, συναινετική καμπάνια των ΠΑΝΤΩΝ (από τους διεθνείς μαφιόζους τους χρήματος, τα ΜΜΕ και τους επαγγελματίες αντιρατσιστές), σε συνδυασμό με τα μεγάλα ρεύματα των «προσφυγικών» εισβολών, μας έκαναν πολύ επιφυλακτικούς.
Τέτοιες ενορχηστρωμένες, πλανητικές, εγχώριες και πολύχρωμες υστερίες δεν είναι ΠΟΤΕ αθώες: Κατά κανόνα είναι μεγάλες ΑΠΑΤΕΣ και κατευθυνόμενες…
Και γίνονται ακόμα πιο ύποπτες όταν γνωρίζουμε ότι άλλα φρικιαστικά συμβάντα με παιδιά, συμβάντα της καπιταλιστικής βαρβαρότητας και θηριωδίας, αφανίζονται από την …Ενημέρωση.
Ενδεικτικά μόνο παραπέμπουμε εδώ:
  • Τότε, ούτε ένα δάκρυ……από την «πολιτισμένη» δύση!
    Δεν έγινε πρωτοσέλιδο, ήταν η σφαγή των εκλεκτών της Ε.Ε., των νεοναζί της Ουκρανίας!


  • Βρώμικη προπαγάνδα μὲ τὸν θάνατο μικρῶν παιδιῶν!!!4
    2 Μαϊου 2014… Η Σφαγή της Οδησσού!
    Σίβυλλα


  • Βρώμικη προπαγάνδα μὲ τὸν θάνατο μικρῶν παιδιῶν!!!5
    Αυτή η μάνα, δολοφονημένη μαζί με το μωρό της, δεν έγινε ΠΟΤΕ πρωτοσέλιδο!
    Στην νέα τάξη ο θάνατος έχει “αξιολόγηση”!
    Αυτή η μάνα κι αυτό το μωρό, είναι θύματα της νεοναζιστικής χούντας που εγκαθίδρυσε με πραξικόπημα στην Ουκρανία… η «δημοκρατική» Ευρωπαϊκή Ένωση του 4ου Ράιχ!
    Το παιδάκι στις τουρκικές ακτές, θύμα των ιμπεριαλιστών και των λακέδων-μισθοφόρων τους, είχε διαφορετική αξία για τα «αμερόληπτα» ΜΜΕ;
    Σίβυλλα
  • Αυτά τα παιδάκια γιατί δεν έγιναν πρωτοσέλιδο; Βρώμικη προπαγάνδα μὲ τὸν θάνατο μικρῶν παιδιῶν!!!6
    Δεν πνίγηκαν…
    Δολοφονήθηκαν από το Σαουδαραβικό μοναρχικό καθεστώς, το σκοταδιστικό δικτατορικό καθεστώς για το οποίο καμμία «ανθρωπιστική οργάνωση» δεν βγάζει άχνα!
    Δολοφονήθηκαν στην Υεμένη, που Αντιστέκεται!
    Σίβυλλα
Πολύ μας βρωμάει, λοιπόν, αυτή η αφηνιασμένη «ανθρωπιστική» εκμετάλλευση της φρικιαστικής εικόνας…
Τα διεθνή κέντρα κατασκευής προπαγανδιστικών μύθων είναι αδίστακτα. Θυμάστε τους μαζικούς τάφους που είχαν κατασκευάσει στην Σερβία για να ενοχοποιήσουν το καθεστώς Μιλόσεβιτς;
Θα διστάσουν σε μια τέτοια κατασκευή ΦΡΙΚΗΣ;
Η εικόνα και το σχόλιο του Σίβυλλα ανταποκρίνονται, μάλλον στην αλήθεια:
Σίβυλλα 



Βρώμικη προπαγάνδα μὲ τὸν θάνατο μικρῶν παιδιῶν!!!7


«Πού βρέθηκε το πτώμα του μικρού αγοριού που πνίγηκε κι εξυπηρέτησε την «νέα» επικοινωνιακή πολιτική της «πολιτισμένης» δύσεως, των φονιάδων των λαών;
Σε λίγο η πραγματική φωτογραφία ΣΟΚ! Η φωτογραφία που προσπαθούν να μην αναρτηθεί και ξεφτιλίσει την μεγάλη μπίζνα των «προσφύγων-μεταναστών»!


Βρώμικη προπαγάνδα μὲ τὸν θάνατο μικρῶν παιδιῶν!!!8
ῥεσᾶλτο
Τί ἔγινε λοιπόν πατριῶτες;

Μᾶς ἐπεξεργάζονται ὅπως συνήθως;

Το ίδρυμα Ρότσιλντ «μεταφέρει» στην ΕΕ μετανάστες οι οποίοι σε ποσοστό 90% είναι νεαροί !



Βρώμικη προπαγάνδα μὲ τὸν θάνατο μικρῶν παιδιῶν!!!10

Ο Σκοπιανός πολιτικός αναλυτής milenko Nedelkovski θεωρεί άκρως  ύποπτο, σοβαρό, επικίνδυνο και  συνάμα  δολοφονικό,  ότι το 90% των Μουσουλμάνων μεταναστών που έρχονται απο την Ελλάδα στην πΓΔΜ και την Σερβία και κατ’ επέκταση στην ΕΕ,  είναι  νεαροί άνδρες. Πρόκειται για μια   αθρόα «μετακίνηση» ενός τεράστιου ανθρωπίνου δυναμικού, νεαρού κυρίως στην ηλικία, προς τα εδάφη  της ΕΕ,  από το  πανίσχυρο ίδρυμα Rothschild με σκοπό την  εθνολογική «αλλοίωση» αναφέρει  ρωσσικό άρθρο του εγκύρου πρακτορείου ειδήσεων regnum.ru.
Την ίδια στιγμή, η σερβική εφημερίδα «Kurir» γράφει σε άρθρο της ότι  οι μεταναστευτικές ροές σε αυτόν τον τομέα  χρηματοδοτούνται ΚΥΡΙΩΣ από το ίδρυμα  Ρότσιλντ και τις  οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα, δηλώνοντας  ότι το κόστος της «μεταφοράς» αυτών των μεταναστών  προς την Ευρώπη μέσω της θάλασσας στοιχίζει από 3-3,5 χιλιάδες έως 7 – 11.000 ευρώ.


Βρώμικη προπαγάνδα μὲ τὸν θάνατο μικρῶν παιδιῶν!!!11

Ο Nedelkovski τονίζει  ότι οι «νεαροί μουσουλμάνοι μαχητές»  προέρχονται από χώρες με  παραδοσιακό  ισλαμικό πολιτισμό, και πολυπληθείς  οικογένειες. Υπενθύμισε ότι η πΓΔΜ, μετά τον πόλεμο μεταξύ της Σερβίας και του ΝΑΤΟ, έχει μετατραπεί σε ένα τεράστιο κέντρο υποδοχής περίπου 150 χιλιάδες μουσουλμάνων μεταναστών.
Τονίζεται  ότι η παρουσία ενός μεγάλου αριθμού νέων ανδρών στον πληθυσμό των μεταναστών, αποτελεί αποχρώσα ένδειξη ότι πολλοί από αυτούς είναι ένθερμοι  υποστηρικτές του «ισλαμικού κράτους».  Επιπλέον, σύμφωνα με  την Αστυνομία Συνόρων της Σερβίας, το 90% των μεταναστών από μουσουλμανικές χώρες δείχνουν ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ με ημερομηνία γεννήσεως  την 1η Ιανουαρίου του ιδίου έτους. Τα έγγραφα  τα οποία παρουσιάζουν οι « εισβολείς» αποτελούν προϊόν πλαστογραφίας φθηνού τύπου. «Πρέπει να στείλουμε τα δακτυλικά  τους αποτυπώματα στην Ιντερπόλ, με την απάντηση να διαρκεί αρκετούς μήνες. Αξιόπιστη βάση δεδομένων της Interpol για την Ασία και την Αφρική, δεν υπάρχει, ιδίως σε χώρες όπου υπάρχει πόλεμος», καταλήγει ο Σκοπιανός αναλυτής .
Πρόκειται  σύμφωνα με την ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr για Συρίους , Αφγανούς, Ιρακινούς,  νεαρούς στην ηλικία, οι οποίοι εγκαθιστάμενοι στην Ευρώπη, θα δημιουργήσουν  πολυπληθείς  οικογένειες,  «κατακτώντας» ολόκληρες ευρωπαϊκές χώρες. Πρόκειται για μία εισβολή και κατάκτηση «ύπουλη με  ειρηνικό τρόπο» η οποία θα μετατρέψει τους γηγενείς χριστιανούς  κατοίκους  σε μειονότητα και πιθανότατα σε πρόσφυγες!!
πενταπόσταγμα

Τὸ ἵδρυμα Rothschild, μαζὺ μὲ ὅλα του τὰ παρακλάδια, μαζὺ μὲ ὅλες τὶς ΜΚΟ, μαζὺ μὲ τοὺς πράκτορες καὶ τὰ τσιράκια τους καὶ μὲ προστᾶτες τοὺς πολιτικοὺς καὶ  τοὺς δικαστικούς, χρηματοδοτεῖ μὲ ποσὰ ἀπὸ 3.000 ἔως καὶ 11.000 εὐρῶ τὸ …κεφάλι.
Γιατί; Τούς ἀγάπησε ἐξ αἴφνης ὅλους αὐτούς; 

Ἤ μήπως τούς …«δανείζει» καί τελικῶς τούς κρατᾶ ὁμήρους-δούλους, γιὰ ΟΛΗ τους τὴν ζωή, σὲ συμφωνίες ἄγνωστες σὲ ἐμᾶς, πρό κειμένου νά ἐγκαθιδρύσῃ τήν δουλεία …«νομοτύπως» στήν Εὐρώπη;
Τὶ …«παράξενο»!!!

Τελικῶς δὲν ἦσαν συνωμοσίες ὅλα αὐτά.
Τελικῶς πράγματι εἴχαμε πράκτορες μέσα στὸ σῶμα τῶν δημοσιοκάφρων, μέσα στὸν κρατικὸ μηχανισμὸ καὶ μέσα στὶς κυβερνήσεις.
Τελικῶς ὅλοι αὐτοὶ δούλευαν συστηματικὰ γιὰ νὰ καταστρέψουν κάθε ὑποδομή, κάθε ἔννοια συνειδήσεως καὶ κάθε συνοχή…

Καὶ τώρα, τώρα ποὺ ἀρχίζουμε νὰ ἐξαγριωνόμεθα, λόγῳ  τῆς ὑπερ-ἀφίξεως, τώρα ἔστησαν ἕνα γεγονός, μὲ ἕνα ἄτυχο παιδάκι ἔτσι, στὴν τύχη, πρὸ κειμένου νὰ μᾶς ἐκβιάσουν, γιὰ ἀκόμη μία φορά, καὶ νὰ βάλουμε μόνοι μας τὸ κεφάλι στὴν λαιμητόμο.
Κι ἐμεῖς …τσιμπᾶμε… 

Ἔ… φυσικὰ πράγματα λέμε…

Φιλονόη

Υ.Γ Κυρὰ Τασία νὰ ψηφίσῃς κουμπᾶρε. Θὰ μᾶς κάνη, ἐγγυημένα, κρανίου τόπο.

φωτογραφία

filonoi.gr

ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου