Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ....ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ !

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgJ9Jwi_kA9poOMxet3sXvfEtSQA9favCNsWpLlMs4CKdffgn9GPb1rCGMuTFNKD_XPsjwwttk6G1H9xjw0g3P1IT2KSxArTHE7i0_Hx3WDXzR7vJpJZy2gxXgTqpT_hcGPB3gVieNtUWZA/s400/1greek.jpgΤην Κυριακή ....ψηφίζουμε !
Μιά ακόμη χιλιοπαιγμένη ιλλαροπαρωδία που μας "σερβίρουν" ως δήθεν δημοκρατική λειτουργία !

Δεν έχει καμμιά απολύτως σημασία ποιός θα είναι ο

επόμενος πρωθυπουργός, ή η "σύνθεση" της νέας πολυσυγκυβέρνησης του "μπερντέ" που θα "προκύψει" !
Το μόνο βέβαιο είναι ότι η κυβέρνηση που θα προκύψει μετά τις εκλογές θα είναι... "εγκρίσεως" Βερολίνου, φαινομενικά τουλάχιστον, γιατί γιά να λέμε την αλήθεια, είναι ήδη επιλεγμένη από το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων και το CITY of LONDON !!!!.

Συνεπώς, αν θέλουμε να ήμαστε σοβαροί, καλύτερα να οργανωθεί ένα debate, όχι μεταξύ των γελοίων, κατάπτυστων πολιτικών σαλτιμπάγκων που "ηγούνται" ξεπουλημένων "απο-κομάτων", αλλά μεταξύ των εκπροσώπων των δανειστών, μήπως και καταλάβουμε τι μας ξημερώνει την επόμενη μέρα !

Και ακόμα καλύτερα θα ήταν ένα debate μεταξύ αποχωρούντοας, Χορστ Ράιχενμπαχ, πρώην άτυπου πρωθυπουργού της Πατρίδας μας, του Τόμσεν και του νέου Ολλανδού υπερπρωθυπουργού, Μάρτιν Φερβέι με νομοθετική και διοικητική εξουσία, πάνω απ' τον Ελληνα πρωθυπουργό, ο οποίος αναλαμβάνει διακυβέρνηση ελέω Ευροκοινοβουλίου από την 1η Οκτωβρίου Σωτηρίου έτους 2015 !

Βέβαια, μετά από αυτό και τις αποκαλύψεις που θα ελάμβαναν χώρα, όλοι θα συνοστιζόμαστε στα σύνορα, όχι γιά να μπούμε στην χώρα, όπως οι μετανάστες, αλλά .....για να αλλάξουμε χώρα !


greek1

ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου