Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Οι εκπληκτικές μεταμορφώσεις της φύσης το φθινόπωρο!

Το φθινόπωρο είναι μία από τις ωραιότερες εποχές του έτους, ειδικά για τη φύση καθώς οι αλλαγές που συμβαίνουν σε αυτήν είναι εντυπωσιακές. Από το πράσινο της άνοιξης και του καλοκαιριού, από τα ανθισμένα λιβάδια και τα καταπράσινα δάση, η φύση μεταμορώνεται και αποκτά γήινες αποχρώσεις, από βαθύ πορτοκαλί και κίτρινο μέχρι κοκκινωπό και σκούρο καστανό. Διάφορα σημεία στον κόσμο έχουν χαρακτηριστικές αλλαγές στην εμφάνισή τους και οι φωτογράφοι παρουσιάζουν το πριν και το μετά μέσα από εκπληκτικές εικόνες…
1. Τσαγερί Tu Hwnt I’r Bont, Llanrwst, Βόρεια Ουαλία perierga.gr - Οι εκπληκτικές μεταμορφώσεις της φύσης το φθινόπωρο!

perierga.gr - Οι εκπληκτικές μεταμορφώσεις της φύσης το φθινόπωρο!
2. Γέφυρα Gapstow, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ perierga.gr - Οι εκπληκτικές μεταμορφώσεις της φύσης το φθινόπωρο! perierga.gr - Οι εκπληκτικές μεταμορφώσεις της φύσης το φθινόπωρο!
3. Δέντρα στην Ιαπωνία perierga.gr - Οι εκπληκτικές μεταμορφώσεις της φύσης το φθινόπωρο! perierga.gr - Οι εκπληκτικές μεταμορφώσεις της φύσης το φθινόπωρο!
4. Πρόσοψη κτηρίου perierga.gr - Οι εκπληκτικές μεταμορφώσεις της φύσης το φθινόπωρο!
5. Δάσος σε λίμνη, Πολωνία perierga.gr - Οι εκπληκτικές μεταμορφώσεις της φύσης το φθινόπωρο! perierga.gr - Οι εκπληκτικές μεταμορφώσεις της φύσης το φθινόπωρο!
6. Poet’s Walk, Central Park, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ perierga.gr - Οι εκπληκτικές μεταμορφώσεις της φύσης το φθινόπωρο! perierga.gr - Οι εκπληκτικές μεταμορφώσεις της φύσης το φθινόπωρο!
7. Hitachi Seaside Park, Ιαπωνία perierga.gr - Οι εκπληκτικές μεταμορφώσεις της φύσης το φθινόπωρο! perierga.gr - Οι εκπληκτικές μεταμορφώσεις της φύσης το φθινόπωρο!
8. Glenfinnan Viaduct, Σκοτία perierga.gr - Οι εκπληκτικές μεταμορφώσεις της φύσης το φθινόπωρο! perierga.gr - Οι εκπληκτικές μεταμορφώσεις της φύσης το φθινόπωρο!
9. Νησί σε λίμνη, Πολωνία perierga.gr - Οι εκπληκτικές μεταμορφώσεις της φύσης το φθινόπωρο! perierga.gr - Οι εκπληκτικές μεταμορφώσεις της φύσης το φθινόπωρο!
10. Capitol Creek Valley perierga.gr - Οι εκπληκτικές μεταμορφώσεις της φύσης το φθινόπωρο! perierga.gr - Οι εκπληκτικές μεταμορφώσεις της φύσης το φθινόπωρο!
11. Κάστρο Kilchurn, Σκωτία perierga.gr - Οι εκπληκτικές μεταμορφώσεις της φύσης το φθινόπωρο! perierga.gr - Οι εκπληκτικές μεταμορφώσεις της φύσης το φθινόπωρο!
12. Grand Island East Channel Light House, Μίσιγκαν, ΗΠΑ
perierga.gr - Οι εκπληκτικές μεταμορφώσεις της φύσης το φθινόπωρο!
perierga.gr - Οι εκπληκτικές μεταμορφώσεις της φύσης το φθινόπωρο!
ΠΗΓΗ:     ΚΛΙΚ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου