Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Κλέων Γρηγοριάδης: Ο ηθοποιός ξεφτίλισε το MEGA on air και η Σαράφογλου τον έκλεισε! (vid)

Κλέων Γρηγοριάδης: Ο ηθοποιός ξεφτίλισε το MEGA on air και η Σαράφογλου τον έκλεισε! (vid)
«Στον αέρα» του τηλεοπτικού σταθμού MEGA παρενέβη τηλεφωνικά ο ηθοποιός, Κλέων Γρηγοριάδης και φρόντισε να βάλει στη θέση τους όλα τα ΜΜΕ της διαπλοκής για την επιχείρηση εκφοβισμού των Ελλήνων και την προπαγάνδα τους που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη τις τελευταίες ώρες, ενόψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής (05/07/2015).
Ο δημοφιλής ηθοποιός είναι μεταξύ των 200 ατόμων από το
χώρο του πολιτισμού, οι οποίοι τάσσονται υπέρ του «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα.
Στο πλαίσιο αυτό, μιλώντας στο MEGA, ανέφερε πως «το διακύβευμα του δημοψηφίσματος είναι αν εμείς, οι Έλληνες θα συνεχίσουμε να αποφασίζουμε για τις τύχες μας ή όχι».
«Αλλιώς θα έχουμε χούντα», πρόσθεσε.
Η συγκεκριμένη αποστροφή του λόγου του ενόχλησε σφόδρα την παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων, Μαρία Σαράφογλου, η οποία και αντέδρασε έντονα.
«Δράττομαι της ευκαιρίας, μιας και είμαι στο MEGA, να πω ότι η συμπεριφορά των ιδιωτικών σταθμών είναι αήθης», συνέχισε ο ηθοποιός.
«Φιλοξενείστε σε έναν από αυτούς τους σταθμούς, ο οποίος και σας δίνει βήμα τώρα», του αντέτεινε η παρουσιάστρια, με τον ηθοποιό να μην κάνει πίσω και να λέει αλήθειες, που όλοι μας θέλουμε εδώ και ημέρες να φωνάξουμε και δεν μπορούμε:
«Έχετε την αίσθηση ότι δίνετε ισότιμο χρόνο σε όλους; Δίνετε το ίδιο βήμα στη μία άποψη και στην άλλη; Έχετε την αίσθηση ότι στο ζύγι, είστε εντάξει;».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Εργολαβία των καναλιών υπέρ του ΝΑΙ

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Εργολαβία των καναλιών υπέρ του ΝΑΙ

«Εγώ μπορώ να σας μιλήσω μόνο για το MEGA», του απάντησε η Σαράφογλου, με τον κ. Γρηγοριάδη να συνεχίζει: «Μα για το ΜEGA σας μιλάω κι εγώ».
Η συζήτηση συνεχίστηκε μέχρι που η παρουσιάστρια βρήκε την «αφορμή» που έψαχνε, «θίχτηκε» και έκλεισε το τηλέφωνο «δημοκρατικά» στον ηθοποιό, συνεχίζοντας, με όλο το επιτελείο του σταθμού, να σκορπά τρόμο και πανικό στους Έλληνες πολίτες.
Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου