Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ !!!

ΝΙΚΑΜΕ! Κι οι Πολωνοί τωρα απαιτούν Δημοψήφισμα για την είσοδο τους στο ΕΥΡΩ!

image
netakias

«Το πιο βαθύ σκοτάδι είναι πριν χαράξει» λέει ο εισαγγελέας στην ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν, η Ελληνική κυβέρνηση ξεκίνησε μια κοσμοϊστορική αλλαγή στην Ευρώπη, που ακόμη δεν γνωρίζουμε το μέγεθος της.
Οι Podemos έχουν ανακάμψει στην Ισπανία, ο Ραχοι απαιτεί
εδώ και τωρα GREXIT πριν τις Ισπανικές εκλογές, η Ιταλία το ίδιο βλέποντας ότι έχει Ελληνικό χρέος όσο 2,4% του ΑΕΠ της, ο Ολάντ βλέπει το χρέος της Γαλλίας να ανεβεί το ψυχολογικό όριο του 100% στα 2,1τρις και πρέπει να πάρει κι αυτός μέτρα λιτότητας.
Η Ελλάδα πρεπει να σταματήσει, δεν μπορεί να κερδίσει η Δημοκρατία γιατί θα αποκαλυφθεί η γύμνια των διαπλεκόμενων οργανισμών. Σήμερα πήγε ο Γιούνκερ να μιλήσει στο Ευρωκοινοβούλιο, να ακούσει ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ευρωβουλευτές και το βράδυ, γράφοντας τους στα μέζεα του,  θα πάει στα «περίεργα» φόρουμ Eurogroup, Euroworking Group, ECB, ESM, ESF, EFSF κι άλλα ιδιωτικά αρκτικόλεξα που αποφασίζουν για το μέλλον των λαών με εντολές πολυεθνικών.
Η πρώτη μικρή νίκη έρχεται σήμερα από την Πολωνία. Σήμερα στο Πολωνικά δελτία ειδήσεων είναι η προταση που κάνουν πολλά κόμματα για δημοψήφισμα στην χώρα με ερώτημα ΝΑΙ ή ΟΧΙ στην είσοδο της χώρας στον ΕΥΡΩ ! ! Σκεφτείτε ζημια! Για χρόνια ετοιμάζουν την χώρα ωστε να μπει στο ΕΥΡΩ, έχουν αναβαθμίσει τον Τουσκ, τους έχουν έτοιμους να τους πιουν το αίμα κι έρχεται η μικρή Ελλαδίτσα  να τους ανοίγει τα μάτια!
Μπορεί η Γερμανία να ανεχτεί από την Ελλάδα να της ανακόψει την νέα εισβολή στην Πολωνία από το 1939;
Αγνωστο το μέλλον, αλλά η Δημοκρατια δεν έχει αδιέξοδα, οι χρηματοσυμμορίτες έχουν
 ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

2 σχόλια:

  1. Η Ελλάδα απέδειξε για άλλη μια φορά ότι η Δημοκρατία είναι ο δρόμος που όχι μόνο επιλέγει σαν χώρα, αλλά δίνει το παράδειγμα και στους άλλους λαούς. Σε απάντηση όσων την αμφισβητούν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ελλάδα απέδειξε για άλλη μια φορά ότι η Δημοκρατία είναι ο δρόμος που όχι μόνο επιλέγει σαν χώρα, αλλά δίνει το παράδειγμα και στους άλλους λαούς. Σε απάντηση όσων την αμφισβητούν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή