Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!

ΤΩPΑ ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤHN ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ !!! " ΓΙΟΎΝΚΕΡ ΖΉΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ..."! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ;;


Ευρωβουλευτής ύψωσε... χαρτί υγείας στην ευρωβουλή και
ζήτησε παραίτηση Γιούνκερ.

«Θα πρέπει κάποια στιγμή να παραιτηθείτε και να ζητήσετε συγγνώμη από την Ελλάδα για όσα κάνετε» είπε ένας ευρωβουλευτής απευθυνόμενος στον επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, μιλώντας στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.

 συνεχίσουμε έτσι η Ευρώπη μικραίνει, μικραίνει όμως και για την Γερμανία» είπε ο ευρωβουλευτής στην ομιλία του.

«Η Γερμανία είναι αυτή που πρέπει να μικρύνει. Δεν μπορεί να διατάζει όλη την Ευρώπη. Έχουμε ήδη δει τι έφερε στην Ευρώπη ο ναζισμός. Δεν θέλουμε, λοιπόν, τώρα, οικονομικό ναζισμό. Θα πρέπει να αλλάξουμε λιγάκι την πορεία των πραγμάτων, ειδάλλως κ. Γιούνκερ 100 δισ. επενδύσεις που θα πάνε;» συνέχισε.

Τέλος, ο ευρωβουλευτής κάνοντας επίθεση στον κ. Γιούνκερ είπε: «Βλέπεται εδώ άλλα παραδείγματα, το χαρτί υγείας από τη μια και το ευρώ από την άλλη, έχουν καταντήσει να είναι το ίδιο με τη δουλειά σας. Δεν πάει πουθενά η Ευρώπη, δεν κάνετε αυτό που ενδιαφέρει τον λαό, θα πρέπει λοιπόν κάποια στιγμή να παραιτηθείτε και να ζητήσετε συγγνώμη από την Ελλάδα για όσα κάνετε. Να ζητήσετε συγγνώμη από την Ευρώπη, διότι με τις οικονομικές σας επιταγές οδηγείτε σε σύγκρουση, σε αυτοκτονίες, σε λαθρομετανάστες. Τι άλλο θέλετε;». 
 
ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου