Άγιε Αρχιεπίσκοπε Αθηνών και άγιοι πατέρες που αρθρώνεται λόγο περί τα επίκαιρα και τοποθετήστε και μάλιστα υπέρ του ΝΑΙ για το «καλό» της … Ευρώπης και της Ελλάδος, είστε βέβαιοι για την επιλογή σας ή μήπως απρόσεχτα σπέρνεται θύελλες όπως και παλαιότερα επί Βυζαντίου (Πατριάρχης και επίσκοποι υπό την Αυτοκρατορική απαίτηση του Ιωάννη Παλαιολόγου);
Μήπως δεν βρίσκεστε συνοδοιπόροι με τον Άγιο Μάρκο τον

Ευγενικό, που ούτως ή άλλως οι Δυτικοί «σύμμαχοί» μας με τις ευχές του «αγαπησιάρη» Πάπα ετοιμάζονται να «διαγράψουν» λόγω της … «αγαπητικής» ανάγκης;
Μήπως Άγιοι Πατέρες, για τον ΜΑΜΩΝΑ της ΕΟΚ ή της Ε.Ε προτίθεσθε να υποταγούμε στο ΝΑΙ που απαιτούν από κοινού Μέρκελ ΚΑΙ Σόϊμπλε μετά των δορυφόρων τους; Μήπως όμως..
Πατέρες μας, μια τέτοια συμπεριφορά είναι εκείνο που μας προειδοποιεί και η αποκάλυψη ότι θα προσκυνήσουν και οι εκλεκτοί; Γιατί τι άλλο κάνουμε σκύβοντας το κεφάλι σε αυτούς που προωθούν τους γάμους των ομοφυλόφιλων, την κτηνοβασία και την επισημοποίησή της, την πανθρησκεία και την περιθωριοποίηση της Ορθοδοξίας;
Πατέρες σεβαστοί και αγαπημένοι λόγω του σχήματος που ενδύεστε, δεν πρέπει να αισθάνεστε ότι ό,τι και αν κάνετε σας επιτρέπετε διότι έχετε εξουσία. Δεν έχετε εξουσία . Διαχειρίζεστε εξουσία. Και όταν ο Κύριος του αμπελώνος επιστρέψει, θα ζητήσει λόγο από όλους σας. Και όσοι μεν τον πιστεύετε θα προβληματιστείτε και θα αποφύγετε το καταδικαστικό λάθος. Όσοι όμως αλληθωρίζετε τυχόν προς τα «αγαπησιάρικα» τερτίπια του Πάπα (που δήθεν θλίβετε με τα παθήματά μας, όπως και ο προκάτοχός του επί Μουσολίνι!) και προσμένετε αναγνώριση από τη Δύση, θυμηθείτε ότι ή θα είστε απόγονοι του Μάρκου Ευγενικού που η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ τιμά ως Άγιο ή θα είστε οπαδοί των Γραικολατίνων Βησσαρίωνος και Ισιδώρου, που αντάλλαξαν τα τιμημένα ορθόδοξα ράσα με την παπική τιάρα, μηδίζοντας ως ρωμαιοκαθολικοί καρδινάλιοι .
Θυμηθείτε επίσης ότι ΟΛΕΣ ή τότε προσδοκίες των κατέπεσαν. Το ίδιο φαίνεται ότι θα γίνει και με τις προσδοκίες των σημερινών αρχιερέων-ταγών, όσων σκέφτονται με το πουγκί και όχι με το μυαλό. Όσοι φρονούν για τον Χριστό και τον λαό Του, ούτε διχάζουν ούτε κρύβονται. Μιλούν τον ΕΝΑ και μοναδικό λόγο . Αυτόν της αλήθειας. Και είναι αλήθεια ό,τι εκείνοι που επιθυμούν και «κόβονται» για το ναι ,είναι εκείνοι που οδήγησαν την χώρα στον γκρεμό!!!
Εκείνοι που κόβονται για το ΝΑΙ είναι εκείνοι που λεηλάτησαν την χώρα ,ενώ ήταν κυβερνήτες της. Κρύφτηκαν στη συνέχεια για να ξεχαστούν και επανεμφα-νίζονται τώρα για να διχάσουν και να κρύψουν το δύσοσμα πεπραγμένα τους που μαζί με τους Χριστοφοράτους και τις SIEMENS διέπραξαν!!!!
Αυτοί που ζητούν από τον Ελληνικό Λαό να ψηφίσουν ΝΑΙ, Πατέρες Άγιοι είναι εκείνοι που κλείνουν τα στόματά τους για την δολοφονία του Πατριάρχου Πέτρου, των παιδιών μας που θυσίασαν προδοτικά στα Ίμια και εκείνοι που είπαν το απίστευτο «ευχαριστώ» στους αμερικανούς ,στη δολοφονία των αεροπόρων μας!!!! Αυτοί που μας προτρέπουν στο ΝΑΙ είναι εκείνοι που παρέδωσαν την εξουσία φοβούμενοι για την προσωπική τους ασφάλεια (τι όνειδος) ή για την αποκάλυψη προσωπικών «αδυναμιών»!!!!
Τι κοινό έχει ο Χριστιανός Έλληνας Άγιοι πατέρες με όλους αυτούς εκτός από την καταγωγή (ΕΛΛΗΝΙΚΗ); Όμως γιαυτό δεν φέρει κανείς μας ευθύνη. Για την κατάντια του καθένας ως προδότης, επίορκος , αρνησίπατρις, αρνησίθρησκος, αντορθόδοξος κλπ φέρει ΑΠΟΛΥΤΗ ευθύνη επιλογής .

Ο Έλληνας Χριστιανός που οφείλει να αγαπά την πατρίδα του, την Ορθοδοξία, την τιμιότητα, την ειλικρίνεια, την ελευθερία και τα όσιά του ,τι μπορεί να θεωρήσει ότι καταφέρνει ψηφίζοντας ναι στις απαιτήσεις των «δανειστών» που δόλια μας πτώχευσαν, δόλια μας «φόρτωσαν» ένα ΔΝΤ (που δεν προβλέπετε από τις σχετικές συμβάσεις) και δόλια και εσκεμμένα μας «φόρτωσαν» ένα Αγγλικό Δίκαιο για να μην μπορούμε να αντισταθούμε;
Πως Πατέρες θα κλείσουμε τα μάτια σε τόσες ΑΤΙΜΙΕΣ και θα δεχθούμε την παράδοση του Λαού στα νέο-Γερμανικά αποσπάσματα της Τρόϊκας ή των …θεσμών;
Αδελφοί Έλληνες Χριστιανοί, όσοι έχετε στην ψυχή και την καρδιά Χριστό και Παναγία αλλά και Κολοκοτρώνη και Καραϊσκάκη, όσοι έχετε στην καρδιά και Αγίους οπλαρχηγούς Βλαχάβες και παπα-Αρσένηδες αλλά και Ζέρβες και Βελουχιώτηδες μην φοβηθείτε τις απειλές. Σε τίποτε δεν μπορούν να μας βλάψουν αν δεν το επιτρέψουμε. Αν τους παραδώσουμε το οχυρό με ΝΑΙ συνθηκολόγησις δεν θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τις σφαγές μας ,όπως ελπίζουν!!!!
Άγιοι πατέρες την Ευχή του Χριστού ζητάμε ,και αν και εσείς τον πιστεύετε ως Θεό ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ που δεν χρειάζεται το «συνδικάτο» της Ε.Ε , ζητήστε μαζί μας την αποτίναξη του νέου ζυγού που μας ετοιμάζουν και δώστε και σε μας την τίμια ευχή για αντοχή και καλόν αγώνα.
Κωνσταντίνος Ελάχιστος

Υ.Γ: Έλληνας που δακρύζει στην εικόνα του Χριστού, της Παναγιάς και των ηρώων της φυλής μας.
dimofantis.blogspot.gr