Έκανε τα ΠΑΝΤΑ για να τινάξει την Ελλάδα στον αέρα ως γνήσιος ηγέτης ενός σκοτεινού συντηρητικού σχεδίου που θυμίζει άλλες εποχές.
Αλλά ο Σόιμπλε ΕΧΑΣΕ. Η ελληνική κυβέρνηση δε σταμάτησεΣΤΙΓΜΗ να μάχεται ενάντια στα σχέδια του με πρώτο
αυτό της ανατροπής της.
Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι εδώ, είναι δυνατή και είναιΠΑΝΕΤΟΙΜΗ να υπογράψει μια ΒΙΩΣΙΜΗ λύση για την πατρίδα.Βόλφανγκ ΕΧΑΣΕΣ.
Η Αμερική, η Γαλλία, η ίδια η Κομισιόν, η Ιταλία, οι χώρες του νότου ενώθηκαν απέναντι στα σχέδια του Σόιμπλε για grexit αφού η ελληνική κυβέρνηση έδωσε σκληρή μάχη εναντίον του (και κατάφερε, όπως καιρό σας λέει Το ΧΩΝΙ, να τον βγάλει εκτός παιχνιδιού με ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΗ στρατηγική).
Και τώρα που Ελλάδα και δανειστές είναι μια ανάσα από την υπογραφή της συμφωνίας, ο Σόιμπλε δηλώνει ότι το χρέος της Ελλάδας δεν είναι βιώσιμο!
Κι όμως το ΕΙΠΕ. Ο βαρύς καθηγητής, ο μεγάλος δάσκαλος της Οικονομίας, μιλώντας σε εκδήλωση της Bundesbank στη Φρανκφούρτη είπε ότι το ΔΝΤ έχει ΔΙΚΙΟ: Το χρέος της Ελλάδας δεν είναι βιώσιμο. Είπε, επίσης, ότι δε γίνεται να γίνει και αναδιάρθρωση του. Για τέτοιο βαθμό σύγχυσης μιλάμε!
«Η Ελλάδα δεν μπορεί να λάβει βοήθεια αν δεν υπάρξουν προαπαιτούμενα και ακόμη δεν έχουμε κάποιες ενδείξεις», τόνισε. Περίμενε. Σου ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
«Τα περιθώρια για αναμορφωση του προφίλ (reprofiling) του ελληνικού χρέους είναι πολύ περιορισμένα» είπε ακόμη. Το πιάσατε το υπονοούμενο έτσι; Το χρέος δεν είναι βιώσιμο, δε γίνεται να αναδιαρθωθεί, τα περιθώρια για αναμόρφωση του χρέους είναι περιορισμένα, λέει ο ίδιος άνθρωπος στην ίδια εκδήλωση.
Βόλφανγκ, ΕΧΑΣΕΣ!
Τα σχέδια σου ανατράπηκαν, η ΕΝΤΙΜΗ λύση για την Ελλάδα είναι έτοιμη και εσύ μπορείς να μείνεις να διαβάζεις τους δύο τόμους του σχεδίου σου για το Grexit!