Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ... ΥΠΕΡ-ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟ !!!

Ξενοδοχείο σοκάρει τους πελάτες για να μην πηγαίνει χαμένο το φαγητό!(ΦΩΤΟ)

Ξενοδοχείο σοκάρει τους πελάτες για να μην πηγαίνει χαμένο το φαγητό!(ΦΩΤΟ)
Το ξενοδοχείο Μόνοπολ, τεσσάρων αστέρων, στη Λουκέρνη της Ελβετίας χρησιμοποιεί έναν απίστευτο τρόπο για να πείσει, όσους θέλουν να φάνε στο εστιατόριό του, ώστε να μην πετούν το φαγητό, ή να μην παραγγέλνουν περισσότερο από όσο χρειάζεται.
Στα τραπέζια του εστιατορίου και στο μπουφέ είναι τοποθετημένες εικόνες, παιδιών της Αφρικής, υποσιτισμένων σε κατάσταση ενός
βήματος πριν το θάνατο με την λεζάντα: «Τα υποσιτισμένα παιδιά πεθαίνουν... και στην Ελβετία οι άνθρωποι σπαταλούν φαγητό και το πετάνε. Αυτό στην Ελβετία, ηθικά είναι απαράδεκτο»
 

 
Σύμφωνα με αναφορές, μεγάλο ποσοστό των κρατήσεων του ξενοδοχείου είναι από άτομα εκτός Ευρώπης με τη διευθύντρια να δηλώνει: «Βάλαμε τις εικόνες για να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο. Δεν με ενδιαφέρει αν κάποιος θα θιχτεί. Δεν μπορώ να αλλάξω όλο τον κόσμο αλλά μπορώ να κάνω μια αρχή».
Πάντως υπήρξαν κι αυτοί που δεν τους άρεσε αυτή η πρωτοβουλία και κατηγόρησαν το ξενοδοχείο πως δεν προσφέρει φαγητό που είναι κοντά στις ασιατικές γεύσεις, παίρνοντας ως δεδομένο το γεγονός πως 35% των κρατήσεων του ξενοδοχείου είναι από την Κίνα: «Αυτή η πρωτοβουλία είναι σαν επίθεση προς τους Κινέζους».

ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου