Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Θαύμα με την δεξιά χείρα του Αγίου Γεωργίου από το Άγιον Όρος στη Ρωσία! Τυφλή προσκύνησε και βρήκε το φως της!

  • Από  desk agioritikovima
Θαύμα με την δεξιά χείρα του Αγίου Γεωργίου από το Άγιον Όρος στη Ρωσία! Τυφλή προσκύνησε και βρήκε το φως της!
Θαύματα άρχισαν να συμβαίνουν στην Αγία Πετρούπολη δίπλα από το δεξί χέρι του Αγίου Γεωργίου σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ. Το ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟ ΒΗΜΑ μεταφέρει την ακόλουθη είδηση με κάθε επιφύλαξη....
 
Θαυμαστά γεγονότα και ειδική χάρη για το ναό, όπου η κιβωτός με τη δεξιά χείρα του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου που βρίσκεται στη Ρωσία από τη Μονή Ξενοφώντος Αγίου Όρους
τέθηκε σε πρόσκυνημα. Γεγονότα που, δεν επιβεβαιώθηκαν μόνο από παρευρισκόμενους πιστούς, αλλά και από τον επικεφαλής της αντιπροσωπείας των αγιορειτών μοναχών.
Η κιβωτός με το δεξί χέρι του Αγίου Γεωργίου και η θαυματουργή εικόνα βρίσκεται στην Αγία Πετρούπολη από τις 2 Ιουνίου. Η ροή των ανθρώπων για προσκύνημα στο ιερό δεν σταματούσε αναφέρει το δίκτυο spbdnevnik.ru.
Σύμφωνα λοιπόν με το δίκτυο spbdnevnik.ru μια τυφλή γυναίκα μετά το προσκύνημα βρήκε το φως της. "Θέλουμε πάντα να βασίζονται στην πίστη τους, είναι ένα θαύμα, αλλά ο Θεός δίνει, όταν χρειάζεστε πραγματικά" -δήλωσε ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας του Αγίου Όρους μοναχός Ιωσήφ.
Το ρεπορτάζ του spbdnevnik.ru μιλάει για μια τυφλή γυναίκα με ένα μπαστούνι που βγήκε μετά το προσκύνημα έξω από το ναό . Στο δρόμο άνοιξε τα μάτια της, με δάκρυα της χαράς αναφώνησε - "Βλέπω, Κύριε, βλέπω", αν και δέκα χρόνια ήταν σχεδόν τυφλή, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του ρωσικού δικτύου.  
Ο πατέρας Ιωσήφ πρόσθεσε ότι οι μοναχοί του Αγίου Όρους τηρούν αρχεία για τις περιπτώσεις αυτές.Σύμφωνα με το μοναχό, ο Άγιος Γεώργιος αγιάζει και ευλογεί όλους τους ανθρώπους που έσπευσαν σ 'αυτόν στην Αγία Πετρούπολη, 
Το Σάββατο 6 Ιουνίου ήταν η τελευταία ημέρα της παραμονής στην Αγία Πετρούπολη για τη δεξιά χίρα του Αγίου Γεωργίου και την θαυματουργή εικόνα.

ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου