Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΡΟΥΑΖΕΡΟΠΛΟΙΟ ΜΕ ΤΑ 16 ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ 2.090 ΚΑΜΠΙΝΕΣ!!!


Αποτελούμενο από 16 καταστρώματα και 2.090 καμπίνες, το τρίτο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο Anthem of the Seas μπορεί να φιλοξενήσει 5.000 άτομα.
Χαρακτηρίζεται θαύμα της μηχανικής και οι επιβάτες του μπορούν να εξυπηρετηθούν από robot bartenders, να κάνουν εικονικές ελεύθερες πτώσεις και να δοκιμάσουν τις δεξιότητές τους στο τσίρκο!

Το νέο "καμάρι" της Royal Caribbean αναμένεται να φιλοξενήσει περισσότερους από 80.000 ανθρώπους το φετινό καλοκαίρι που θα έχουν τη δυνατότητα ακόμα και να επιβιβαστούν σε μια "κάψουλα" που θα τους μεταφέρει σε ύψος 300 ποδιών πάνω από τον ωκεανό για να έχουν πανοραμική θέα.


Υπάρχουν επίσης προσομοιωτές σέρφινγκ ώστε μικροί και μεγάλοι να μπορέσουν να δαμάσουν τα κύματα, με το SeaPlex να αποτελεί το μεγαλύτερο κλειστό συγκρότημα σπορ και ψυχαγωγίας στη θάλασσα.


Με 18 εστιατόρια, οι επισκέπτες του θα μπορούν να απολαύσουν παραδοσιακά πιάτα από όλο τον κόσμο, ενώ στο 1.300 θέσεων θέατρο θα ανέβουν τα μιούζικαλ West End και We Will Rock You καθώς και ένα καμπαρέ σόου σε μια πρωτότυπη παραγωγή για τη Royal Caribbean.


"Το Anthem of the Seas σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρει ό,τι θέλουν οι σημερινοί παραθεριστές. Νέες εμπειρίες και περιπέτειες. Τέτοια πλοία θα βοηθήσουν στην προσέλκυση νέων ομάδων ανθρώπων και θα κτίσουν το μέλλον της κρουαζιέρας", σημείωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Royal Caribbean Stuart Leven.



ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου