Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Απίστευτο: 11χρονο αυτιστικό αγόρι ζωγραφίζει από μνήμης τον Παγκόσμιο χάρτη

Σκέφτεστε ότι έχετε μια καλή μνήμη; Ξανασκεφτείτε το

Αντλώντας ένα παγκόσμιο χάρτη από το μηδέν θα είχε ήδη θεωρηθεί ένα δύσκολο κατόρθωμα, πόσο μάλλον αυτή η σχεδόν αδύνατη αποστολή να γίνει μόνο από τη μνήμη σας.

Μια καθηγήτρια κολεγίου, κάλεσε το νεότερο γιο της με αυτισμό μια μέρα στην τάξη της και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό με το απίστευτο ταλέντο του.

Αυτό το 11χρονο αγόρι ζωγράφισε από μνήμης ολόκληρο τον Παγκόσμιο χάρτη, με όλες τις λεπτομέρειες κάνοντας τους πάντες να τον κοιτούν εμβρόντητοι και με μεγάλο θαυμασμό.

Γονιός μαθήτριας που βρισκόταν στο μάθημα εκείνη τη μέρα, δε δίστασε να φωτογραφίσει το «θαύμα» όπως το αποκάλεσε καθώς δεν περίμενε ποτέ ένα παιδί με αυτισμό να καταφέρει κάτι τέτοιο και συνάμα να νιώσει περήφανος μιας και ο ίδιος έχει μια αυτιστική κόρη.


Ο αυτισμός σε ένα παιδί υπάρχει από τη βρεφική του ηλικία μόνο που δύσκολα μπορεί να το αντιληφθεί κανείς. Συνήθως ο αυτισμός εντοπίζεται σε ένα παιδί κατά τη νηπιακή του ηλικία, όταν αυτό το παιδί δεν παρουσιάζει ενδιαφέρον για τους γύρω του ή δεν είναι προσκολλημένο σε οικεία του πρόσωπα.
πηγη
ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου