Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

10 ασυνήθιστες παραλίες που ποτέ δεν έχετε ακούσει αλλά πρέπει να δείτε [photos]

Ένα πραγματικό όμορφο αφιέρωμα απο τις καλύτερες 10 ασυνήθιστες παραλίες που... ποτέ δεν έχετε ακούσει αλλά πρέπει να δείτε.
1. Black Sand Beach, Χαβάη

Το όνομα μιλάει από μόνο του. Η μαύρη παραλία της Χαβάη

2. Pink Sand Beach, Μπαχάμες

Και πάλι, το όνομα δίνει το στίγμα. Η διάβρωση έχει παίξει τον ρόλο της εδώ αφού επηρεάζει τα κόκκινα κοράλλια έχει δώσει στην αμμουδιά μια ροζ λάμψη.

3. Η παραλία της βιοφωτεινότητας στις Μαλδίβες

Και νόμιζες ότι οι Μαλδίβες δεν θα μπορούσαν να γίνουν ακόμα πιο όμορφες ! Βιοφωταυγή φυτοπλαγκτον βρίσκονται σε όλες τις Μαλδίβες, και λάμπουν όταν αναδεύεται το φυτοπλαγκτον , δίνοντας στον ωκεανό τον δικό του έναστρο ουρανό.

4. Κρυφή Παραλία, Μεξικό

Αυτό ο μυστικός παράδεισος δημιουργήθηκε όταν η κυβέρνηση του Μεξικού στις αρχές της δεκαετίας του 1900 έκανε άσκήσεις με κανονιοβολισμους απο πλοίαλιγο έξω από την περιοχή, και κατάφεραν “τυχαία” να ανοίξουν μια τεράστια τρύπα στο θόλο του σπηλαίου. Αυτό προκαλέσε αυτό το ειδυλλιακό κρυφό διαμάντι!

5. Whitehaven Beach, Αυστραλία

Αυτές οι εκπληκτικές παραλίες με λευκή άμμο περιέχουν μεγάλες ποσότητες Silicia στην άμμο, η οποία δεν επιτρέπει τη θερμότητα και έτσι επιτρέπει στους επισκέπτες να περπατήσουν ξυπόλητοι ακόμη και στις πιο ηλιόλουστες και καυτές μέρες.

6. Hot Beach Water, Νέα Ζηλανδία

Βεβαιωθείτε ότι όταν την επισκεφτείτε θα έχετε μαζί σας και ένα φτυάρι, γιατί σε αυτή την παραλία μπορείτε να σκάψετε το δικό σας σπα. Αυτή η παραλία είναι γεωθερμική, και το νερο είναι τόσο ζεστό, κοντά στους 64 ° C ! Ιδανική για να χαλαρώσετε στο δικό σας φυσικό σπα.

7. Maho Beach, Άγιος Μαρτίνος

Άν έχετε την τύχη να επισκεφθείτε το την παραλία Maho, τότε μπορείτε κυριολεκτικά να αγγίξετε ένα αεροπλάνο καθώς θα προσγειώνεται λίγα μέτρα μακριά από εσάς στο Διεθνές Αεροδρόμιο Princess Juliana.

8. Chandipur Beach, Ινδία

Κάθε πρωί, η θάλασσα στο Chandipur παραλία εξαφανίζεται, υποχωρώντας έως και 5 χιλιόμετρα από την ακτή.Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να περπατήσει στη θάλασσα και να εξερευνήσει το βυθό της θάλασσας με τα πόδια. Αλλά θα πρέπει να μην ξεχαστεί απο την υψηλή παλίρροια που θα επιστρέψει. Το φαινόμενο αυτό συμβαίνει δύο φορές την ημέρα όλο το χρόνο!

9. Χοιρινή παραλία, Big Major Cay, Μπαχάμες

Η παραλια Big majoy πήρε το όνομα της από τους αγριόχοιρους που φαίνεται να απολαμβάνουν την θάλασσα περισσότερο απο τους ανθρώπους . Η πλάκα είναι ότι μπορείτε να χαλαρώνετε κάνοντα κολύμπι σε αυτά τα νερά των Μπαχαμών και δίπλα σας να κάνει το ίδιο ένας αγριόχοιρος!!

10. Glass Beach, Fort Bragg, Καλιφόρνια

Αυτή η παραλία πράγματι καλύπτεται απο σωματίδια θάλασσινού γυαλιού που προέρχονται δυστυχώς απο γυαλιά που ξεβράστηκαν στην ακτή. Παρόμοιες παραλίες μπορείτε να δείτε πάρα πολλές για όποιον βρεθεί στην Χαβάη. Δυστυχώς η μαγευτική Χαβάη είναι ο επίσημος σκουπιδιάρης του Ειρηνικού Ωκεανού ο οποίος έχει χιλιάδες τόνους σκουπίδια τα οποία ταξιδεύουν στα νερά του απο τις μεγαλουπόλεις του κόσμου.


Πηγή
πηγη
ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου