Τρίτη, 24 Μαρτίου 2015

ΤΟ ΠΟΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΙ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!


Ίσως το πιο μαγευτικό ξενοδοχείο στον κόσμο!!! Δείτε και θα πιστείτε και εσείς.
Ενα πολυτελές ξενοδοχείο στην καρδιά της Παταγονίας 300.000 στρεμμάτων . Το σπίτι της θεαματικής Montaña Mágica Lodge.
Κοιτάζοντας το νομίζεις ότι είναι μέρος παραμυθιού! Το ξενοδοχείο είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένα από ξύλο και πέτρα, και αναμφίβολα θυμίζει κάτι από σπίτι Χόμπιτ
Στη μέση της Παταγονίας της Χιλής βρίσκετε το τροπικό δάσος Montana Mágica Lodge, ένα πολυτελές ξενοδοχείο είναι χτισμένο μέσα σε ένα τεχνητό ηφαίστειο.
Βρίσκεται κάτω από την μαγευτική οροσειρά των Άνδεων.
Εκτός από την απλή χαλάρωση που μπορείτε να νιώσετε στο εσωτερικό του σας δίνετε η δυνατότητα διαφόρων δραστηριοτήτων στο τροπικό δάσος, επίσης έχετε την ευκαιρία να δείτε πολλά μοναδικά ζώα, όπως το ελάφι Pudu, το οποίο είναι το μικρότερο στον κόσμο με μόλις 13 ίντσες ύψος.
Στο εσωτερικό, το ξενοδοχείο έχει πέντε ορόφους με ένα εξολοκλήρου φυσικό ντεκόρ στα 13 μικρά δωμάτια, καθώς και αρκετά καθίσματα λαξευμένα μέσα από γιγαντιαίους κορμούς δέντρων και ένα φιλόξενο μπαρ και εστιατόριο με εδέσματα της περιοχής.

Αλλά για να φτάσει κανείς στο ξενοδοχείο θα πρέπει να αντέξει την ταλάντευση της κρεμαστής γέφυρας η οποία είναι προσβάσιμη μόνο με τα πόδια.
Το πιο μαγευτικό ξενοδοχείο στον κόσμο; Ρίξτε μια ματιά και αποφασίστε


Το εσωτερικό μπαρ και το εστιατόριο είναι ακριβώς τόσο όμορφο όσο και το εξωτερικό, με το all-φυσικό ξύλο και την διακόσμηση από πέτρα,

Αν είστε τυχεροί, μπορεί να δείτε ακόμη και το αξιολάτρευτο 13-ιντσών Pudu ελάφι – το μικρότερο στον κόσμο – το οποίο ζει στο καταφύγιο,

Το πολυτελές ξενοδοχείο είναι προσβάσιμο μόνο με τα πόδια και όλοι οι επισκέπτες θα πρέπει να περπατήσουν σε μια κρεμαστή γέφυρα, προκειμένου εισέλθουν σε αυτό.
Ανάμεσα στις δραστηριότητες που προσφέρονται είναι μίνι γκολφ, , ιππασία, ράφτινγκ, και πολλά μονοπάτια πεζοπορίας .

Ο ξενώνας βρίσκεται στην περιοχή των 300 στρεμμάτων του Huilo Huilo στην Παταγονία

ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου